2023. 05. 19. - 07:30

Stresszoldó élményt kínál a SeXla nevű autonóm jármű

Stresszoldó élményt kínál a SeXla nevű autonóm jármű

Autonóm jármű indulna több amerikai városban: egy felnőtt szórakoztatasással foglalkozó cég webkamerával felszerelt kocsikkal kínálna „stresszoldást”.

Sofőr nélküli transzferek elindítását tervezi a CamSoda felnőtt szórakoztatással foglalkozó cég Amerikában. Az önvezető, környezetbarát kocsinak a SeXla nevet adták. Olvasd el: Még lélegeznek is az élethű szexrobotokFotó: Twitter
 
Az autonóm robotok térnyerése ihlette, s célja nemcsak az, hogy az utasokat elvigye, ahová tartanak. Közben a stressztől is megszabadítja őket – állítja a cég. Olvasd el: Vadonatúj élményt ígérő szexrobotokkal áll elő egy cég
 
Az emberek beszállhatnak a járműbe, beköthetik magukat és „forradalmi maszturbációs élményben” részesülhetnek. 
 
A járművet egy 4K LED-képernyővel szerelték fel, amely élőben közvetít egy gyönyörű kameramodellt – az utas kommunikálhat is vele. Olvasd el: 
 
Minden autó fertőtlenítő ultraibolya lámpákkal van felszerelve, amelyek számos vírust és baktériumot elpusztítanak. Emellett természetesen különféle segédeszközökkel is szolgál.
 
A SeXla kocsik bevezetését New Yorkban, Chicagóban, Los Angelesben és Austinban tervezi a CamSoda, az „egyedülállóan magával ragadó és kellemes stresszoldó élményért”.
 
 
Fotó: Twitter
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.