2018. 03. 12. - 08:30

Szétdúlja a család Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolatát?

Szétdúlja a család Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolatát?

Meghökkentő hír járta be a bulvársajtót: a két fiatal sztár állítólag átmenetileg szünetelteti kapcsolatát, mert Selena Gomez édesanyja máig nem bízik Justin Bieberben.

Mióta 2017 októberében Justin Bieber és Selena Gomez újrakezdte kapcsolatát, a páros boldogsága töretlennek tűnt. A 25 esztendős Selena és a nála 2 évvel fiatalabb Justin korábban évekig alkotott egy párt, de 2015-ben szakítottak – sokan drukkoltak azért, hogy ismét együtt legyenek, s a két sztár valóban újra összejött.

Selena Gomez és Justin Bieber az énekesnő családja miatt nincs jól?

Selena Gomez és Justin Bieber az énekesnő családja miatt nincs jól?

Most azonban az a hír járja róluk, hogy szüneteltetik kapcsolatukat – amely nem kis részben köszönhető Selena Gomez anyjának. Mandy Teefey máig nem képes megbízni Justinban, nem tartja a lányához valónak az énekest, mert az korábban többször is csúnyán megbántotta őt.

Egy bennfentes szerint Selenának és Justinnak kicsit sok lett a nyomás, amelyet az énekesnő anyja gyakorolt kapcsolatukra. 

Különösen kellemetlen, hogy Bieber családja kedveli Selena Gomezt, ám fordítva ez nem mondható el. A jelek szerint Selena családja nem hiszi, hogy az énekes sokat változott előnyére az utóbbi években.

Nos, csak drukkolni tudunk, hogy a két fiatal sztár túljusson ezen a gödrön.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Gondban van Justin és Selena Gomez?

Bieber-románc: Selena hiába győzögeti az anyját?

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.