2022. 01. 13. - 07:58

Szól a telefon a gyógyszer miatt

Szól a telefon a gyógyszer miatt

Gyógyszer-emlékeztető is bemutatkozott a hasznos újdonságok sorában a CES 2022 technológiai kiállításon: az okostelefonos applikáció kézben tartja „orvosság-ügyeinket”.

Velünk is előfordult már, hogy elfelejtettük bevenni a gyógyszerünket? Talán többször is? Ezt a problémát igyekezett megcélozni egy cég, amely mesterséges intelligenciát alkalmaz az emlékeztetésre. Olvasd el: Napelemes robot viszi a gyógyszereketokostelefon_1
 
Az EveryDose egy applikáció, amely a gyógyszerek szedését tartatja észben – a Las Vegasi CES 2022 (Consumer Electronics Show) technológiai kiállításon mutatták be. 
 
„Minden az egyben” gyógyszeres okostelefon-alkalmazás, mely emlékeztetőket küld az embernek, hogy vegye be orvosságát.
 
Beépített beteg-oktatás, többféle gyógyszer-interakciós figyelmeztetés és számos más opció található meg benne. Olvasd el: Gyógyszer-kombinációk mellékhatásait jósolja meg az MI
 
Az EveryDose a társalgási mesterséges intelligencia segítségével azonosítja és kezeli a páciensek egyedi okait, melyek miatt éppen nem veszik be a gyógyszert.
 
Az orvosoknak az EveryDose valós idejű gyógyszerdszedés-betartási adatokat küld a betegspecifikus betekintés érdekében.
 
Megmutatja a páciensek által jelentett eredményeket, a gyógyszeres kezelés betartásának részleteit és számos egyéb adatot.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.