2018. 04. 15. - 13:11

Uma Thurman nem akar több gyermeket

Uma Thurman nem akar több gyermeket
A népszerű amerikai sztár a napokban bejelentette, hogy ő bizony nem akar többé szülni. 
Uma Thurman kétségkívül az egyik legnagyobb színésznők közé sorolható köszönhetően a Ponyvaregény és a Kill Bill című filmekben nyújtott alakításokért. A híresség, mint a legtöbb ritkán beszél magánéletéről, azonban a napokban mesélt magáról.
 
Uma Thurman
Uma Thurman nem akar több gyermeket
 
Mint mondta, bezárt a bolt. Ezzel akar akart utalni, hogy nem kíván több gyermeket szülni. A 47 éves színésznőnek van két gyermeke volt férjétől, a 19 éves Maya és a 16 éves Levon. Pár évvel ezelőtt pedig a magyar származású Arpad Busonnal vágtak bele a babaprojektbe, így van egy hat éves Luna nevű gyermeke is. 
 
Úgy tűnik azonban, hogy több gyermeket nem szeretne már. Információk szerint volt orvosnál, ahol elmondták neki, hogy még mindig képes a gyermeknemzésre. Ő azonban erről hallani sem akar, hiszen már van három egészséges és szép gyermeke. Uma egyébként jelenleg a magyar származású André Balázzsal találkozgat.
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.