2021. 12. 17. - 08:30

Uri Geller: A földönkívüliek kapcsolatfelvételre készülnek

Uri Geller: A földönkívüliek kapcsolatfelvételre készülnek

A földönkívüliek már készülnek kapcsolatba lépni az emberi fajjal és „stílusosan” érkeznek majd a Földre – vélekedik Uri Geller pszichikus, előadóművész.

Az ismert televíziós műsorvezető és előadóművész szerint az idegenek arra készülnek, hogy kapcsolatba lépjenek az emberi fajjal, s azt sugallja: mindezt „stílusosan” fogják megtenni. Olvasd el: Mesterséges intelligencia fedezi fel a földönkívülieket?urigeller_1
 
Geller, aki híres kanálhajlító képességéről, állítja: nincs kétsége afelől, hogy léteznek földönkívüliek és ufók évezredek óta látogatják titokban a Földet. Olvasd el: Ház az űrben embereknek?
 
Az előadóművész szerint az idegenek Hollywoodba érkezhetnek, de felvetette azt is, hogy a Fehér Háznál fognak leszállni.
 
„Azt hiszem, tanulmányoznak minket. Nem tudom, mit akarnak valójában, de úgy gondolom, felkészítenek minket egy Steven Spielberg-féle leszállási forgatókönyvre, ami látványos lesz” – mondta a The Sun Online-nak nyilatkozva Uri Geller, hozzátéve, hogy minden, idegenekkel való találkozásról szóló sci-fi filmünk valóra válik.
 
Uri Geller szerint mindez 100 éven belül megtörténik - racionális és logikus tippnek a 60-75 évet tartja.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.