2023. 10. 25. - 08:30

Virtuális fiúbanda a következő League of Legends zenekar

Virtuális fiúbanda a következő League of Legends zenekar

A Heartsteel a legújabb virtuális zenei csoport, amely 2023 októberében debütált új dalával – ők lesznek a League of Legends zenekara.

Bejelentette következő univerzumbeli League of Legends zenekarát a Riot Games. A Heartsteel nevű fiúbandát Ezreal, Kayn, Aphelios, Yone, K’Sante és Sett alkotja, vagyis a játékon belüli karakterekből áll. Olvasd el: Komoly sikert ért el egy koreai virtuális lányzenekarheartsteel_01
 
A Riot október 23-án mutatta be a virtuális fiúbanda első dalát Paranoia címmel, amelyben a valós zenészek is szerepelnek, név szerint Baekhyun, ØZI, Tobi Lou és Cal Scruby.
 
„A Heartsteel dinamikus, vakmerő személyiségek csoportja, akik elkötelezettek az egyéniség kompromisszumok nélküli kifejezése és a kreativitás iránt” – írta a cég sajtóközleményében. - Küldetésük, hogy saját feltételeik alapján törjenek utat a sikerhez."
 
„A csoport személyisége és hangzása a modern zenei kollektívákból merít ihletet és alkalmaz számos műfajból és korszakból származó hatást, amely egy merész, egyedi identitásban csúcsosodik ki. Hamarosan kiderül, mit is jelent ez” – jellemezte a virtuális zenekart a Riot Games. Olvasd el: Gépek alkották a lányokat, mégis imádják őket
 
A Heartsteel a Riot virtuális League of Legends zenei csoportjaihoz csatlakozik, amelyek között már szerepel egy K-pop (K/DA), egy heavy metal banda (Pentakill) és egy hip-hop csapat (True Damage).
 
 
Ezen zenekarok mindegyike fellépett már valamilyen módon a League of Legends világbajnokságon – jó példa a K/DA lenyűgöző kiterjesztett valóság-megjelenése 2020-ban –, így a Heartsteel jó eséllyel felléphet az idei döntőn.
 
A rendezvényt november 19-én tartják meg.
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.