2023. 02. 22. - 08:30

Komoly sikert ért el a koreai virtuális lányzenekar

Komoly sikert ért el a koreai virtuális lányzenekar

Nagy népszerűségre tett szert a K-pop színterén egy új koreai lánybanda, amely a valóságban nem létezik.

Komoly sikert ért el egy új koreai virtuális lányzenekar, pár nappal azután, hogy megjelent az első klipjük: a MAVE videója a legnézettebb klip lett januárban.
 
A MAVE újabb színfolt az utóbbi években feltört K-pop terén. A Kakao Entertainment és a Metaverse Entertainment hozta létre a négy lányból álló csapatot. Tagjai Siu, Zena, Marty és Tyra. Olvasd el: Nem létező személy mutatta be az LG termékeit
 
MAVE - Komoly sikert ért el egy új koreai virtuális lányzenekar
MAVE - Komoly sikert ért el egy új koreai virtuális lányzenekar
 
A MAVE egyébként a „Make New Wave” rövid formája – vagyis „kelts új hullámot.”
 
A csapat első albuma, a Pandora's Box január 25-én jelent meg. Vezető dala, a Pandora 13 millió nézőt ért el a YouTube-on.
 
Egy másik videó, amely a csoport fellépését mutatja be az MBC Show! Music Core című műsorában, szintén milliós nézettséget produkált, pár nappal a megjelenése után – a legnézettebb klip lett januárban. Olvasd el: Gépek alkották a lányokat, mégis imádják őket
 
 
 
A készítők február végén digitális képregényt is piacra terveznek dobni, MAVE: Another World címmel, amely a csoportról és annak kitalált univerzumáról szól.
 
A virtuális zenekar – mely világszerte felkeltette az emberek figyelmét – valójában egy friss kísérlet. Megalkotói remélik, hogy az új webfilmjük is népszerű lesz.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.