2021. 11. 08. - 10:00

Abszurd viselkedést eredményezett egy nőnél a koronavírus

Abszurd viselkedést eredményezett egy nőnél a koronavírus

Megrökönyödtek rokonai egy koronavírusból felépült katari hölgy tünetein. Az elméletileg kigyógyult páciens ok nélkül vetkőzött meztelenre és vécében mosta a ruháit.

Mindenféle ok nélkül meztelenre vetkőzött, de nem ez volt az egyetlen megdöbbentő cselekedete annak a katari nőnek, aki egy ritka koronavírus-szövődmény következtében kezdett furcsán viselkedni. Olvasd el: Nagyobb eséllyel kapják vissza szagérzékelésüket a fiatalokkorhaz_piheno_1jpg
 
A British Medical Journal Case folyóirat számolt be az esetről, miszerint rokonai hívtak orvost a meglehetősen abszurd dolgokat művelő hölgyhöz.
 
A 30-as éveiben levő nő, akinek nevét nem közölték, napokig viselkedett meghökkentő módon, mire kórházba került. Olvasd el: Az első oltás a mentális egészséget is javítja
 
Egy bizarr koronavírus-mellékhatás következtében túlságosan izgatott volt, alig aludt és túl sokat beszélt, ami önmagában még nem adna okot megbotránkozásra. 
 
Ám a hölgy emellett olyan emberekhez beszélt, akik nem voltak ott, feltehetően hallucinációk következtében.
 
Nem a saját nevükön szólította meg hozzátartozóit, meztelenül flangált, a ruháit elkezdte a vécé vizében kimosni.
 
Rokona azonban akkor vitte be a kórházba, amikor minden megfontolás nélkül megivott 100 milliliter testápolót.
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.