2018. 04. 11. - 12:20

Így lehetünk attraktívabbak!

Így lehetünk attraktívabbak!

Nemcsak megjelenésünkkel, viselkedésünkkel, hanem testbeszédünkkel is vonzóbban lehetünk mások számára. Érdemes erre odafigyelni. Lássuk, mit kell tennünk?

Ha megnyerőek szeretnénk lenni a többi ember számára, vagy elbűvölnénk a másik nemet, érdemes a testbeszédre is hangsúlyt fektetni. Nem feltétlenül a tökéletes külsővel leszünk vonzóak, vagyis ne költsük feleslegesen a pénzünket a minél ideálisabb hajszínre, új étrendre vagy szoláriumra.
 
Magunktól is lehetünk attraktívak, ha figyelembe vesszük és alkalmazzuk az alábbiakat.
 
A piros szín mindig vonzó - különösen a nőkön
A piros szín mindig vonzó - különösen a nőkön
 
1.Nézzünk egyenesen a másik szemébe és mosolyogjunk
 
Ahhoz, hogy a legjobban kimutathassuk rokonszenvünket, csak nézzünk egyenesen a másik szemébe és mosolyogjunk. Ez máris attraktívabbá tesz.
 
2.Legyünk önzetlenek
 
Ha segítünk másoknak anélkül, hogy bármit elvárnánk cserébe, sokkal vonzóbb, mint bármilyen külsőnkön véghezvitt alakítás. Aki ugyanis hosszútávú kapcsolatot szeretne, annak ezek a tulajdonságok lényegesen többet számítanak.
 
3.Használjunk metaforikus bókokat
 
Kínai kutatók szerint a nők azokat a férfiakat részesítik előnyben, akik metaforikus nyelvet alkalmaznak a dícséretre. Így például jobban esik nekik, ha a férfi egy gyönyörű rózsához hasonlítja a szájukat, mintha egyszerűen azt mondja, hogy „szexi”.
 
4.Módosítsunk a járásunkon
 
A csípő billegtetése, a járás „kacskaringóssága” vonzóbb, a férfiak és a nők számára egyaránt.
 
A szemkontaktus és a bólogatás attraktívvá tesz
A szemkontaktus és a bólogatás attraktívvá tesz
 
5.Bólogassunk
 
Egy tanulmány szerint 40 százalékkal attraktívabbnak tűnik az, aki bólogat beszélgetés közben.
 
6.Viseljünk pirosat
 
A piros szín viselése dominánsabbá és sikeresebbé tesz. A nőket egyébként is kívánatosabbá teszi a vörös, amely a férfiak szemében a vágyhoz kapcsolódik.
 
7.Legyen határozott a testtartásunk
 
Aki határozott testtartást vesz fel, az jóval attraktívabb, legyen szó a bárról vagy egy társkereső oldalon feltüntetett képről.
 
Kapcsolódó cikk:
 
 
 
B.A.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.