2023. 06. 21. - 09:20

Mesterséges intelligencia-vezérelt platform segíthet tovább élni?

Mesterséges intelligencia-vezérelt platform segíthet tovább élni?

Segítene elérni a hosszú élettartamot, valamint javítani az egészségi állapotot egy egészségügyi startup, mely adatplatformont készít mesterséges intelligencia-vezérléssel.

Az emberek jó része igyekszik megtenni mindent, hogy egészséges életet alakítson ki és lehetőleg hosszú ideig éljen. Ebben segíthet most egy egészségügyi technológiai startup, a Biolytica, amely vadonatúj innovációval állt elő.
 
Nexus néven létrehoztak egy adatplatformot, amelyet mesterséges intelligencia vezérel. Ez a platform analizál és összesít minden adatot, amelyek a vér-, a genomikai, mikrobiom- és epigenetikai biomarkerekből származnak, valamint életmódadatokból és hordható eszközökből összegyűjthetők. Olvasd el: Életszimulátorral szolgálhat 2050-re a technológia
 
Mesterséges intelligencia-vezérelt platform segíthet tovább élni?
Mesterséges intelligencia-vezérelt platform segíthet tovább élni?
 
Segítségével az orvosok tökéletesen személyre szabott terveket tudnak készíteni a pácienseknek, s követni is tudják, hogyan fejlődik az állapotuk.
 
A cég még „hosszú élet-programot” is nyújt, amely az AIME nevet kapta. Ez a program genetikai információkat és életmódbeli tényezőket elemez minden részletre kiterjedően. Olvasd el: A sziklahal jelentheti a hosszú élet titkát?
 
Aki a részese, az a Biolytica szakértőitől kaphat tanácsokat, tippeket személyre szabottan, s olyan tervet alakíthatnak ki, amellyel az ember képes lassítani az öregedési folyamatokat, elhalasztani, megállítani a problémák jelentkezését.
 
Mivel a Biolytica a közelmúltban nagyösszegű befektetéshez is jutott, ez minden bizonnyal segít nekik abban, hogy az adatplatform megvethesse a lábát a piacon, sőt, értékes innovációkat serkentsen a személyre szabott egészségügyi alkalmazások terén.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.