2018. 10. 02. - 10:45

Felsőtest plasztika – milyen hegekre lehet számítani?

Felsőtest plasztika – milyen hegekre lehet számítani?

Ha a felső test előnytelen mértékben megereszkedik, az számos tekintetben rontja megjelenésünket és lehetőségeinket megfelelő ruházat viselésére. Milyen hegekre készülhetünk, ha rábólintunk a felsőtest plasztikai korrekciójára?

Sajnos, az idő múlásával nőknél és férfiaknál egyaránt szükség lehet sebészeti beavatkozásra a felsőtest korrekciója érdekében. A problémát okozhatja nagyobb mennyiségű kiló leadása, terhesség, s ezekkel együtt a bőr meglazulása.  
 
A laza bőrt, a kialakuló hurkákat a háton nehéz önállóan eltüntetni, s a bőrfelesleg akár kiütések kialakulását is okozhatja.
 
Az egynapos sebészeti beavatkozással a felsőtest megjelenését előnyösebbé lehet tenni.
 
Cikkünk előző részében a lehetséges beavatkozásokról esett szó.
 
A sebészek a bikini és a melltartópánt vonalában igyekeznek ejteni bemetszéseket
A sebészek a bikini és a melltartópánt vonalában igyekeznek ejteni bemetszéseket
 
Jogos kérdés azonban, hogy milyen mértékben lehet hegekre számítani, ha a műtétet választjuk. Hogyan fogunk kinézni?
 
Mint ahogy az operációk fajtáját, úgy a hegek témáját is külön lehet választani.
 
1.Zsírleszívásos technika esetén a vágások meglehetősen kicsik, ezért a hegek is ilyenek lesznek. A legtöbb zsírleszívásból adódó heg idővel megfakul és alig észlelhető.
 
2.A felkar plasztikája esetén (brachioplasztika) három módszer áll a sebészek rendelkezésére.
 
A limitált bemetszéssel járó brachioplasztika a vágásokat leginkább a hónalj területére korlátozzák. A standard brachioplasztika esetén a bemetszéseket a kar belső részén ejtik, s azok a hónaljtól a könyékig is terjedhetnek.
 
A kiterjesztett brachioplasztika elvégzésekor standard vágás kiterjed a kar teljes hosszára, a laza bőrt és zsírszövetet a kar alatti területre koncentrálják.
 
3.Mellemelés: a mell plasztikája általában három vágást foglal magába – az egyiket az areola körül (mellbimbó), a másikat lefelé az areolán az emlőig, illetve horizontálisan a mellek mentén.
 
4.Hátemelés: a vágás a hát közepén halad és stratégiailag úgy van elhelyezve, hogy a melltartó alsó pántja vagy a bikini vonala takarja.
 
A cikket folytatjuk.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.