2007. 03. 28. - 07:00

Andalúz gazpacho - Étterem -Gasztronómia

Andalúz gazpacho - Étterem -Gasztronómia
Étterem -Gasztronómia -A spanyol konyha egyik kiemelkedő ételkülönlegességének a receptjét osztjuk ma meg Önökkel. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Hozzávalók:

1 fej vöröshagyma
2 zöldpaprika
1 kígyóuborka
4 paradicsom
4 cikk fokhagyma
1szelet kenyér
2 evőkanál borecet
1 csipet őrölt kömény
5 evőkanál olaj
2 csipet pirospaprika

A levesbetéthez: 1 kisebb uborka, 1 paradicsom,1 fej vöröshagyma


Elkészítés:
A kenyeret apró kockákra vágjuk és olajon megpirítjuk. Ezt követően egy mély tálba rakjuk és hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot,zöldpaprikát,uborkát,hagymát.Öntsük fel borecettel, ízesítsük apróra vágott hagymával, köménnyel,pirospaprikával, sóval.
Felengedjük hat dl. vízzel, lefedjük és három óra hosszára a hűtőbe rakjuk hogy összeérjen. Ezután turmixgéppel összedolgozzuk, levesbetétként hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, uborkát és paradicsomot.

Csibe

További hírek: a / portálon

Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz

Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!


Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Andalúz gazpacho - Étterem -Gasztronómia

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.