BorLaBor Pince, Budapest

Nyolc féle kiváló minőségű kimért, illetve közel ötven féle, Magyarország minden jelentős borvidékéről származó palackos boraink, egyaránt szerepelnek az italkínálatban. Villányból a Polgár pincészettől, ill. Mátraaljáról származó folyóborainkat, egy a sörök tárolásánál már ismert, modern tároló-és hűtőrendszeren vezetjük keresztül, így nem oxidálódnak és ezáltal megőrzik frissességüket és mindig a legoptimálisabb hőfokon, kerülnek vendégeink asztalára.
Ételkínálatunk összeállításánál is szakítottunk a hagyományokkal. A pince egyedi hangulatához illő, borkonyhával állunk vendégeink rendelkezésére, amelyben elsősorban a régi magyar ízek kaptak hangsúlyt, azonban a modern konyha egyes ételei is fellelhetők. Nagy sikere van a vendégek körében a három krémet (snidlinges túrókrém, majoránnás csirkemájkrém, valamint erdélyi padlizsánkrém) tartalmazó ételkülönlegességnek, amely izgalmas kulináris élményt nyújt, akár csak egy borkóstolás alkalmával is. A hideg ételek többségét kézzel megmunkált fatálakon szervírozzuk, a vendégek maguk vághatják saját vágódeszkán a kolbászt, a szalonnát, a hagymát, a disznósajtot, miközben kristálypohárból kortyolják mellé a bort. Ez furcsa kettőség szándékos. Laza, családias de ugyanakkor igényes vendéglátásban lehet részünk.
Elérhetőség:
BorLaBor Pince
1053 Budapest, V.
Veres Pálné utca 7.
Forrás: www.borlaboretterem.hu - Étterem Online
