2010. 03. 30. - 06:00
Borssó Étterem - a gasztronómia sava-borsa

2008 novemberében nyitottunk meg a Képíró és Királyi Pál sarkán. Egy franciás-magyaros bistro-t álmodtunk meg, amelynek fúziós konyhája tradicionális magyar ételeket szerepeltet az évszakonként megújuló étlapján, amelyek mind a modern konyhatechnológiák, mind a francia étkezési kultúra alkalmazása révén válik fúzióssá.
2008 novemberében nyitottunk meg a Képíró és Királyi Pál sarkán. Egy franciás-magyaros bistro-t álmodtunk meg, amelynek fúziós konyhája tradicionális magyar ételeket szerepeltet az évszakonként megújuló étlapján, amelyek mind a modern konyhatechnológiák, mind a francia étkezési kultúra alkalmazása révén válik fúzióssá.
Rendszeresen szervezünk borvacsorákat, ahol neves borászokkal találkozhatnak kedves Vendégeink. Hétvégenként este jazz zenészek gondoskodnak a hangulatról. Chefünk, Ferencz Ferencz Gábor, különleges és ötletgazdag ételkölteményei - éttermünket, méltán a legkifinomultabb konyhájával rendelkező éttermek sorába emelte rövid idő alatt.
Borainkat gondosan válogatjuk össze Önöknek, hogy minden ételhez tökéletesen párosított borral kedveskedhessünk. Látogassanak el hozzánk a Borssóba, legyenek részesei egy élménynek, amely a gasztronómia sava-borsa.
Kapcsolat:
+36-1-7890975
Fax:
Rendszeresen szervezünk borvacsorákat, ahol neves borászokkal találkozhatnak kedves Vendégeink. Hétvégenként este jazz zenészek gondoskodnak a hangulatról. Chefünk, Ferencz Ferencz Gábor, különleges és ötletgazdag ételkölteményei - éttermünket, méltán a legkifinomultabb konyhájával rendelkező éttermek sorába emelte rövid idő alatt.

Borainkat gondosan válogatjuk össze Önöknek, hogy minden ételhez tökéletesen párosított borral kedveskedhessünk. Látogassanak el hozzánk a Borssóba, legyenek részesei egy élménynek, amely a gasztronómia sava-borsa.

Kapcsolat:
+36-1-7890975
+36-1-7859182
E-mail:
info@borsso.hu
Cím:
1053 Budapest, Királyi Pál u. 14.
Forrás: www.borsso.hu
Memo