Gyönyörű környezetben, saját tenyésztésű halakkal várja Önöket az Akasztói Halascsárda

A Halascsárda 80 fő befogadására képes, egy nagy és egy kisteremből áll, teljes egészében nemdohányzó, légkondicionált intézmény.
Csárdajellegű, rusztikus, fagerendák, a helyi tájat ábrázoló képek, a kézzel szőtt terítők, rackabőr és egyéb képzőművészeti tárgyak, a téli estéken meleget adó kemence, nyújtotta hangulatos környezetben, szépidő beálltával pedig a csárda előtti, a vízparton lévő nádfedeles beülőinken, illetve a teraszon, gyönyörű környezetben étkezhetnek vendégeink. Étlapunkon évente kétszer (tavasszal és ősszel) módosít séfünk, Százdi Norbert.
Állandó ételeink, specialitásaink, ínycsiklandó desszertjeink, a saját tenyésztésű halakból, egyedi filéző, irdaló módszerünkkel, szálkamentesen készített halételeink mellett, kínálatunk követi az aktuális irányzatokat, úgy hogy számos fogás ízvilága a régi, magyaros konyhára emlékeztet. Csárdánk vendégei híres magyar pincészetek borait, valamint kitűnő pálinkákat fogyaszthatnak.
Forrás: www.halascsarda.hu
Szólj hozzá a fórumon!