2009. 01. 11. - 07:16

Hal a tortán receptek: Kovács Áron világpremieres gulyása

Hal a tortán receptek Kovács Áronnál kezdőbb szakács kevés volt a Hal a tortán történelmében: a műsorvezetőt nemcsak a családja segítette, de időnként még a stábtagok is instruálták, volt, hogy az operatőr keverte helyette az ételt, hogy oda ne égjen.

Bográcsgulyás


Hozzávalók: vöröshagyma, paradicsom, paprika, szalonna, pirospaprika, sárgarépa, fokhagyma, olaj, hús, pirospaprika, só

 

B. Tóth László menüje - Hal a tortán [Recept - Étterem - Gasztronómia]

Fásy Ádám és Ády levese [Hal a tortán recept]

Hal a tortán recept: Cooky receptje - Töltött paprika

Hal a tortán receptek: Szalontai Szilvi - Zöldcurrys csirke leves




 


Recept: A vöröshagymát olajon megdinszteljük, pirospaprikát szórunk rá, majd beletesszük a felkockázott húst, és egy kevés vizet öntünk hozzá. Belevágjuk a zöldségeket, felengedjük vízzel, és puhára főzzük.

Forrás: halatortan.hu - Étterem Online


Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.