2009. 01. 11. - 07:16
Hal a tortán receptek: Kovács Áron világpremieres gulyása
Hal a tortán receptek Kovács Áronnál kezdőbb szakács kevés volt a Hal a tortán történelmében: a műsorvezetőt nemcsak a családja segítette, de időnként még a stábtagok is instruálták, volt, hogy az operatőr keverte helyette az ételt, hogy oda ne égjen.
Bográcsgulyás
Hozzávalók: vöröshagyma, paradicsom, paprika, szalonna, pirospaprika, sárgarépa, fokhagyma, olaj, hús, pirospaprika, só
B. Tóth László menüje - Hal a tortán [Recept - Étterem - Gasztronómia]
Fásy Ádám és Ády levese [Hal a tortán recept]
Hal a tortán recept: Cooky receptje - Töltött paprika
Hal a tortán receptek: Szalontai Szilvi - Zöldcurrys csirke leves
Recept: A vöröshagymát olajon megdinszteljük, pirospaprikát szórunk rá, majd beletesszük a felkockázott húst, és egy kevés vizet öntünk hozzá. Belevágjuk a zöldségeket, felengedjük vízzel, és puhára főzzük.
Forrás: halatortan.hu - Étterem Online
Szólj hozzá a fórumon!
