2009. 02. 01. - 07:59

Hotel Silver ajánlata: Lazacos mascarpones gnocchi

A Hotel Silver Hajdúszoboszló ajánlata: Lazacos mascarpones gnocchi

Próbálja ki!
Hotel Silver további receptajánlatai!

Lazacos mascarpones gnocchi

Hozzávalók 4 személyre: 20 dkg füstölt lazac nyesedék , 3 dkg fokhagyma , ½ cs újhagyma , 10 dkg mascarpone krémsajt , 3 dl tej , 2 dl tejszín , 60 dkg gnocchi, 1 csomag petrezselyemzöld, pesto, só, olívaolaj, frissen őrölt bors, 5 dkg frissen reszelt parmezán


Az olívaolajat felforrósítjuk egy serpenyőben és beledobjuk a felszeletelt fokhagymát 5-6 másodpercig pirítjuk, majd hozzáadjuk a csíkozott lazacnyesedéket, szeletelt újhagymát, pestot, vágott petrezselyemzöldet, az egészet jól összepirítjuk és felöntjük tejjel és tejszinnel. Hozzáadjuk a krémsajtot, ízesítjük (a sózással vigyázzunk, mert a lazac nagyon sós) ezután beletesszük az előhűtött gnocchit és 5-6 perc alatt készre főzzük, ha szükséges a folyadékot pótoljuk. A gnocchin lévő liszt fogja a mártást besűríteni. Tálaláskor megszórjuk friss parmezán forgácsokkal és zöldfűszerekkel.

 


Hotel Silver ajánlata: Lazacos mascarpones gnocchi

Szobafoglalás!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.