2007. 09. 03. - 14:19
Karikás Étterem és Panzió receptajánlata: Görög saláta - Étterem - Gasztronómia

Étterem - Gasztronómia - Hajdúszoboszló - Karikás Étterem és Panzió*** - Éttermünket 2 éve újítottuk fel teljes egészében, mely magyaros jelleget kapott külföldi és belföldi vendégeink nagy örömére. Az étteremhez tartozik egy 300 férőhelyes nyitott terasz, ahol minden este élőzenével próbáljuk hangulatosabbá tenni vendégeink részére a nálunk töltött időt.
Görög saláta
Hozzávalók 2 személyre:
2 nagy paradicsom,
1 kis kígyóuborka,
1 kis hagyma,
5 dkg kimagozott olajbogyó,
8 szardella,
12 dkg juhsajt (feta)
A mártáshoz:
3 evőkanál olívaolaj,
1 evőkanál citromlé,
só,
bors,
csipetnyi szárított majoránna
Elkészítés: A héjatlanított paradicsomot négybe vágjuk, az uborkát felszeleteljük, a meghámozott hagymát karikára, a juhsajtot kockára vágjuk. Minden hozzávalót tálba teszünk, és két részre osztunk. A mártáshoz elkeverjük az olajat, a citromlét ízlés szerint sóval, borssal, majoránnával. Ráöntjük a salátára, jól elvegyítjük, fél órára behűtjük, utána tálaljuk.
Karikás Panzió*** és Étterem
4200 Hajdúszoboszló
Hőforrás u. 27-33.
Telefon/Fax: (36-52)-359-252;
Telefon: (36-52)-359-240, (36-52)-557-730
e-mail: karikas@mconet.biz
Szólj hozzá a fórumon! Karikás Étterem és Panzió*** Hajdúszoboszló
Karikás Étterem és Panzió ajánlatai: karikas.mconet.biz
Karikás Étterem és Panzió – Hajdúszoboszló webcím és linkajánló: karikaslink.mconet.biz
Kérjen árajánlatot: Karikás Étterem és Panzió - Hajdúszoboszló hotel, szállás, szálláshely
Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz
További étterem és gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz
Étterem és gasztronómia webcím és linkajánló: etteremlink.mconet.biz
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Klíma Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu
Hozzávalók 2 személyre:
2 nagy paradicsom,
1 kis kígyóuborka,
1 kis hagyma,
5 dkg kimagozott olajbogyó,
8 szardella,
12 dkg juhsajt (feta)
A mártáshoz:
3 evőkanál olívaolaj,
1 evőkanál citromlé,
só,
bors,
csipetnyi szárított majoránna
Elkészítés: A héjatlanított paradicsomot négybe vágjuk, az uborkát felszeleteljük, a meghámozott hagymát karikára, a juhsajtot kockára vágjuk. Minden hozzávalót tálba teszünk, és két részre osztunk. A mártáshoz elkeverjük az olajat, a citromlét ízlés szerint sóval, borssal, majoránnával. Ráöntjük a salátára, jól elvegyítjük, fél órára behűtjük, utána tálaljuk.
4200 Hajdúszoboszló
Hőforrás u. 27-33.
Telefon/Fax: (36-52)-359-252;
Telefon: (36-52)-359-240, (36-52)-557-730
e-mail: karikas@mconet.biz
Szólj hozzá a fórumon! Karikás Étterem és Panzió*** Hajdúszoboszló
Karikás Étterem és Panzió ajánlatai: karikas.mconet.biz
Karikás Étterem és Panzió – Hajdúszoboszló webcím és linkajánló: karikaslink.mconet.biz
Kérjen árajánlatot: Karikás Étterem és Panzió - Hajdúszoboszló hotel, szállás, szálláshely
Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz
További étterem és gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz
Étterem és gasztronómia webcím és linkajánló: etteremlink.mconet.biz
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Klíma Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu