2007. 07. 30. - 19:29

Karikás Étterem és Panzió receptajánlata: Vörösboros őzpörkölt házi túrós csuszával - Étterem - Gasztronómia

Karikás Étterem és Panzió receptajánlata: Vörösboros őzpörkölt házi túrós csuszával - Étterem - Gasztronómia
Étterem - Gasztronómia - Karikás Étterem és Panzió*** étlapjáról egy ínyenc fogás: Vörösboros őzpörkölt házi túrós csuszával
VÖRÖSBOROS ŐZPÖRKÖLT


HOZZÁVALÓK
1,5 kg őzhús, 2 nagy fej vöröshagyma, 20 dkg zsír, 3 dl vörösbor, 3 dkg őrölt fűszerpaprika, csípős paprika, só, bors, ízlés szerint piros arany.


ELŐKÉSZÍTÉS
A megmosott húst kockákra vágjuk, a hagymát finomra vágjuk.


ELKÉSZÍTÉS
A hagymát a zsíron megpirítjuk, a tűzről levéve hozzáadjuk a fűszerpaprika felét és a húst. Jól összekeverjük, lefedjük és lassan pároljuk. Ha kell, kevés bort öntünk hozzá. 1 óra múlva hozzáadjuk a maradék fűszerpaprikát, piros arannyal, sóval, borssal ízesítjük. Ráöntjük a maradék vörösbort, és készre pároljuk.


TÁLALÁS
A pörköltet előmelegített tálba rakjuk, zöldpaprikával és paradicsommal díszítjük. Túrós csuszát adunk hozzá köretnek.

Jó étvágyat! ( a recept nem a Karikás Étterem szakácsától való, az maradjon a konyhafőnök titka)

Karikás Panzió*** és Étterem
4200 Hajdúszoboszló
Hőforrás u. 27-33.
Telefon/Fax: (36-52)-359-252;
Telefon: (36-52)-359-240, (36-52)-557-730
e-mail: karikas@mconet.biz


Szólj hozzá a fórumon! Karikás Étterem és Panzió*** Hajdúszoboszló


Karikás Étterem és Panzió - Hajdúszoboszló linkajánló: karikaslink.mconet.biz

Kérjen árajánlatot: Karikás Étterem és Panzió - Hajdúszoboszló hotel, szállás, szálláshely

Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz

További étterem és gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz

Étterem és gasztronómia webcím és linkajánló: etteremlink.mconet.biz

A hír támogatója:

Weblap gyártás, Weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Klíma Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.