2007. 07. 11. - 22:19
Receptajánló: Ananászos csirkecombok - Étterem - Gasztronómia

Étterem - Gasztronómia - Receptajánlatunk egy rendkívül gyorsan elkészíthető különleges húsétel, köretet mellé ízlés szerint választhatnak.
Ananászos csirkecombok
Hozzávalók:
4 db csirkecomb
1 ananászkonzerv
1-1,5 dl tejszín
5 dkg vaj vagy margarin
kevés olaj
liszt, bors, só
Elkészítése:
A csirkecombokat megnyúzzuk, és kettévágjuk. Minimálisan sós (akár el is maradhat) és nagyon borsos lisztben megforgatjuk, majd a vaj és olaj keverékében megsütjük egy kicsit. Felengedjük egy kevés vízzel, valamint az ananászkonzerv levével, és lassú tűzön puhára pároljuk. Ha puha a hús, kiszedjük, és a kockára vágott ananászt tesszük a lábasba, kicsit fôzzük, majd beleöntjük a tejszínt, és azzal már csak "összerottyantjuk". (Esetleg utánaborsozzuk egy kicsit.) A végén visszatesszük a pipicombokat. Hasábburgonyával tálaljuk. Akkor jó, ha pikánsan édes és borsos egyszerre.
Szólj hozzá a fórumon!: Ananászos csirkecombok - Étterem - Gasztronómia
További étterem és gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz
Étterem és gasztronómia webcím és linkajánló: etteremlink.mconet.biz
Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu
Hozzávalók:
4 db csirkecomb
1 ananászkonzerv
1-1,5 dl tejszín
5 dkg vaj vagy margarin
kevés olaj
liszt, bors, só
Elkészítése:
A csirkecombokat megnyúzzuk, és kettévágjuk. Minimálisan sós (akár el is maradhat) és nagyon borsos lisztben megforgatjuk, majd a vaj és olaj keverékében megsütjük egy kicsit. Felengedjük egy kevés vízzel, valamint az ananászkonzerv levével, és lassú tűzön puhára pároljuk. Ha puha a hús, kiszedjük, és a kockára vágott ananászt tesszük a lábasba, kicsit fôzzük, majd beleöntjük a tejszínt, és azzal már csak "összerottyantjuk". (Esetleg utánaborsozzuk egy kicsit.) A végén visszatesszük a pipicombokat. Hasábburgonyával tálaljuk. Akkor jó, ha pikánsan édes és borsos egyszerre.
Szólj hozzá a fórumon!: Ananászos csirkecombok - Étterem - Gasztronómia
További étterem és gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz
Étterem és gasztronómia webcím és linkajánló: etteremlink.mconet.biz
Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu