2007. 07. 11. - 22:19

Receptajánló: Ananászos csirkecombok - Étterem - Gasztronómia

Receptajánló: Ananászos csirkecombok - Étterem - Gasztronómia
Étterem - Gasztronómia - Receptajánlatunk egy rendkívül gyorsan elkészíthető különleges húsétel, köretet mellé ízlés szerint választhatnak.



Ananászos csirkecombok

Hozzávalók:
4 db csirkecomb
1 ananászkonzerv
1-1,5 dl tejszín
5 dkg vaj vagy margarin
kevés olaj
liszt, bors, só


Elkészítése:
A csirkecombokat megnyúzzuk, és kettévágjuk. Minimálisan sós (akár el is maradhat) és nagyon borsos lisztben megforgatjuk, majd a vaj és olaj keverékében megsütjük egy kicsit. Felengedjük egy kevés vízzel, valamint az ananászkonzerv levével, és lassú tűzön puhára pároljuk. Ha puha a hús, kiszedjük, és a kockára vágott ananászt tesszük a lábasba, kicsit fôzzük, majd beleöntjük a tejszínt, és azzal már csak "összerottyantjuk". (Esetleg utánaborsozzuk egy kicsit.) A végén visszatesszük a pipicombokat. Hasábburgonyával tálaljuk. Akkor jó, ha pikánsan édes és borsos egyszerre.


Szólj hozzá a fórumon!: Ananászos csirkecombok - Étterem - Gasztronómia

További étterem és gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz

Étterem és gasztronómia webcím és linkajánló: etteremlink.mconet.biz

Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz

A hír támogatója:

Weblap gyártás, Weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.