2007. 09. 26. - 20:33
Receptajánló: Borleves - Étterem - Gasztronómia

Étterem - Gasztronómia - Szőlő és borszezon egyik aktuális receptje a finom borleves. Érdemes kipróbálni!
Borleves
• 1 liter fehérbor (ha lehet, édes)
• 1 evőkanál szegfűszeg
• 2 db egész fahéj
• cukor ízlés szerint
• 2 tojás
• 3 evőkanál liszt
• ½ liter víz
A bort a fűszerekkel megforraljuk. A tojást a liszttel habüstben összekeverjük, vigyázva, hogy ne csomósodjon össze. A bort levesszük a tűzről, és óvatosan, folyamatos keverés mellett beleöntjük a lisztes-tojásos keveréket. Felforraljuk és tálaljuk. Ha nem fogy el hidegen, desszertként is adhatjuk.
Szólj hozzá a fórumon!: Receptajánló: Borleves - Étterem - Gasztronómia
További étterem – gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz
Étterem – gasztronómia linkajánló: etteremlink.mconet.biz
Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Klíma Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu
• 1 liter fehérbor (ha lehet, édes)
• 1 evőkanál szegfűszeg
• 2 db egész fahéj
• cukor ízlés szerint
• 2 tojás
• 3 evőkanál liszt
• ½ liter víz
A bort a fűszerekkel megforraljuk. A tojást a liszttel habüstben összekeverjük, vigyázva, hogy ne csomósodjon össze. A bort levesszük a tűzről, és óvatosan, folyamatos keverés mellett beleöntjük a lisztes-tojásos keveréket. Felforraljuk és tálaljuk. Ha nem fogy el hidegen, desszertként is adhatjuk.
Szólj hozzá a fórumon!: Receptajánló: Borleves - Étterem - Gasztronómia
További étterem – gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz
Étterem – gasztronómia linkajánló: etteremlink.mconet.biz
Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Klíma Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu