2007. 08. 23. - 19:21

Receptajánló: Mézes - mustáros pulykatokány - Étterem - Gasztronómia

Receptajánló: Mézes - mustáros pulykatokány - Étterem - Gasztronómia
Étterem - Gasztronómia - Gasztronómiai rovatunk ajánlata egy rendkívül különleges és ízletes szárnyasétel. Jó étvágyat!
Elkészítési idő: kb. 15-20 perc



Hozzávalók 2-3 adaghoz:

35 dkg pulykamellfilé

1 evőkanál mustár

1 evőkanál méz

3 evőkanál olaj

1 csemege uborka

2,5 dl tej

1 tasak Carbonara Rafinéria



Elkészítés: A pulykamellet vékony csíkokra vágjuk, enyhén sózzuk. A mustárt elkeverjük a mézzel és az olajjal, majd megforgatjuk benne a csíkokat. Kicsit állni hagyjuk, aztán forró olajon aranybarnára pirítjuk, és hozzáadjuk a felkarikázott csemege uborkát is. Felöntjük a tejjel elkevert Carbonara Rafinériával, majd folyamatos kevergetés mellett felforraljuk, és kisebb lángon a hús megpuhulásáig főzzük (kb. 5 perc). Párolt rizzsel tálaljuk.

Szólj hozzá a fórumon!: Receptajánló: Mézes - mustáros pulykatokány - Étterem - Gasztronómia

További étterem – gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz

Étterem – gasztronómia linkajánló: etteremlink.mconet.biz

Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz

A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Klíma Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.