2008. 01. 09. - 17:25
Receptajánló: Póréhagymaleves - Étterem - Gasztronómia
Étterem - Gasztronómia - Finom meleg könnyen elkészíthető leves a téli hónapokra!
Póréhagymaleves
-----------------------------
Hozzávalók 4 személyre:
4 nagy szál póréhagyma
2 nagy burgonya
1 kis fej vöröshagyma
1 csomag snidling
2 evőkanál vaj
2 db erőleveskocka
Előkészítés: A hagymát megtisztítjuk, a zöld részéből csak 1-2 cm-nyit hagyunk rajta, megmossuk, vékony fél karikákra vágjuk. A burgonyát megtisztítjuk, karikákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A snidlinget leöblítjük, lerázzuk ról a vizet, konyhai ollóval felaprítjuk.
Elkészítés: Nagyobb edényben felovasztjuk a vajat, és a vöröshagymát üvegesre pároljuk benne. Hozzáadjuk a póréhagymát, tovább kevergetve 2-3 percig pároljuk. Felöntjük úgy 1,5 liter vízzel, belemorzsoljuk a leveskockát, felforraljuk, majd hozzáadjuk a burgonyát, sózzuk, borsozzuk, és lefedve, kis lángon kb. 25 percig főzzük. Megszórjuk a snidlinggel és forrón tálaljuk.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 50 perc múlva
nehézségi fok: könnyű
1 adag: 230 kcal
Szólj hozzá a fórumon!: Receptajánló: Póréhagymaleves - Étterem - Gasztronómia
További étterem – gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz
Étterem – gasztronómia linkajánló: etteremlink.mconet.biz
Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu
-----------------------------
Hozzávalók 4 személyre:
4 nagy szál póréhagyma
2 nagy burgonya
1 kis fej vöröshagyma
1 csomag snidling
2 evőkanál vaj
2 db erőleveskocka
Előkészítés: A hagymát megtisztítjuk, a zöld részéből csak 1-2 cm-nyit hagyunk rajta, megmossuk, vékony fél karikákra vágjuk. A burgonyát megtisztítjuk, karikákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A snidlinget leöblítjük, lerázzuk ról a vizet, konyhai ollóval felaprítjuk.
Elkészítés: Nagyobb edényben felovasztjuk a vajat, és a vöröshagymát üvegesre pároljuk benne. Hozzáadjuk a póréhagymát, tovább kevergetve 2-3 percig pároljuk. Felöntjük úgy 1,5 liter vízzel, belemorzsoljuk a leveskockát, felforraljuk, majd hozzáadjuk a burgonyát, sózzuk, borsozzuk, és lefedve, kis lángon kb. 25 percig főzzük. Megszórjuk a snidlinggel és forrón tálaljuk.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 50 perc múlva
nehézségi fok: könnyű
1 adag: 230 kcal
Szólj hozzá a fórumon!: Receptajánló: Póréhagymaleves - Étterem - Gasztronómia
További étterem – gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz
Étterem – gasztronómia linkajánló: etteremlink.mconet.biz
Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu

