2008. 01. 12. - 18:37
Receptek a 90 napos diétához: Palacsinta juhtúróval, spenóttal - Étterem - Gasztronómia
Receptek a 90 napos diétához: Szénhidrát nap
Palacsinta juhtúróval, spenóttal
---------------------------------------
Hozzávalók 8 darabhoz:
8 sós palacsinta
20 dkg juhtúró
15 dkg mélyhűtött paraj, kiengedve
1 gerezd fokhagyma
2 dl tejföl
10 dkg reszelt sajt
1,5 evőkanál vaj
Elkészítés: Az alaprecept szerint elkészítjük a palacsintatésztát, 8 palacsintát sütünk belőle, melegen tartjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk. A parajpürét lecsepegtetjük, és a fokhagymával, 2 evőkanálnyi felforrósított vajon megpároljuk. Hagyjuk kihűlni, majd elkeverjük a juhtúróval és 2-3 evőkanál tejföllel. Sózzuk, bosrozzuk. A sütőt 200 C-fokra előmelegítjük. A töltelékkel a palacsintákat megtöltjük, a maradék vajjal kikent tűzálló tálba egymás mellé rakjuk. Leöntjük a maradék tejföllel, és a sütőben átforrósítjuk.
Szólj hozzá a fórumon!: Gasztronómia - Budapesti Bor Börze
További étterem – gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz
Étterem – gasztronómia linkajánló: etteremlink.mconet.biz
Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu
---------------------------------------
Hozzávalók 8 darabhoz:
8 sós palacsinta
20 dkg juhtúró
15 dkg mélyhűtött paraj, kiengedve
1 gerezd fokhagyma
2 dl tejföl
10 dkg reszelt sajt
1,5 evőkanál vaj
Elkészítés: Az alaprecept szerint elkészítjük a palacsintatésztát, 8 palacsintát sütünk belőle, melegen tartjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk. A parajpürét lecsepegtetjük, és a fokhagymával, 2 evőkanálnyi felforrósított vajon megpároljuk. Hagyjuk kihűlni, majd elkeverjük a juhtúróval és 2-3 evőkanál tejföllel. Sózzuk, bosrozzuk. A sütőt 200 C-fokra előmelegítjük. A töltelékkel a palacsintákat megtöltjük, a maradék vajjal kikent tűzálló tálba egymás mellé rakjuk. Leöntjük a maradék tejföllel, és a sütőben átforrósítjuk.
Szólj hozzá a fórumon!: Gasztronómia - Budapesti Bor Börze
További étterem – gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz
Étterem – gasztronómia linkajánló: etteremlink.mconet.biz
Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu

