2006. 08. 15. - 18:00
Sonkás-gombás Tortilla
Mai gasztronómiai ajánlónkban, egy mexikói ételkülönlegességre hívjuk fel a figyelmüket, mely könnyen elkészíthető egytálétel.
Hozzávalók:
20 dkg pirított gomba
30 dkg kockára vágott sonka
3 db tojás
8 dl tej
30 dkg kukoricaliszt
sajt
só, bors, más fűszerek (ízlés szerint)

Elkészítés:
A tojásokat a tejjel, a kukoricaliszttel és a sóval összekeverjük, palacsintasütőben 4-5mm vastagságú lepényeket sütünk. A sonkát és a gombát feldaraboljuk, ezt követően a besamell mártással összekeverjük, majd egybemelegítjük. A lepényeket félbehajtjuk és megtöltjük a töltelékkel, a tetejét megkenjük mártással. Reszelt sajtot szórunk a tetejére, majd forró sütőben arany barnára sütjük. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Csibe
Szólj hozzá: Gasztronómiai fórumunkhoz: Sonkás-gombás Tortilla
A hír támogatója:
Minden ami Internet -> MCOnet Hungary: www.mconet.hu
20 dkg pirított gomba
30 dkg kockára vágott sonka
3 db tojás
8 dl tej
30 dkg kukoricaliszt
sajt
só, bors, más fűszerek (ízlés szerint)

Elkészítés:
A tojásokat a tejjel, a kukoricaliszttel és a sóval összekeverjük, palacsintasütőben 4-5mm vastagságú lepényeket sütünk. A sonkát és a gombát feldaraboljuk, ezt követően a besamell mártással összekeverjük, majd egybemelegítjük. A lepényeket félbehajtjuk és megtöltjük a töltelékkel, a tetejét megkenjük mártással. Reszelt sajtot szórunk a tetejére, majd forró sütőben arany barnára sütjük. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Csibe
Szólj hozzá: Gasztronómiai fórumunkhoz: Sonkás-gombás Tortilla
A hír támogatója:
Minden ami Internet -> MCOnet Hungary: www.mconet.hu

