2006. 08. 15. - 18:00

Sonkás-gombás Tortilla

Sonkás-gombás Tortilla
Mai gasztronómiai ajánlónkban, egy mexikói ételkülönlegességre hívjuk fel a figyelmüket, mely könnyen elkészíthető egytálétel.
Hozzávalók:

20 dkg pirított gomba
30 dkg kockára vágott sonka
3 db tojás
8 dl tej
30 dkg kukoricaliszt
sajt
só, bors, más fűszerek (ízlés szerint)



316_20060815183954_269.jpg




Elkészítés:

A tojásokat a tejjel, a kukoricaliszttel és a sóval összekeverjük, palacsintasütőben 4-5mm vastagságú lepényeket sütünk. A sonkát és a gombát feldaraboljuk, ezt követően a besamell mártással összekeverjük, majd egybemelegítjük. A lepényeket félbehajtjuk és megtöltjük a töltelékkel, a tetejét megkenjük mártással. Reszelt sajtot szórunk a tetejére, majd forró sütőben arany barnára sütjük. Jó étvágyat kívánunk hozzá!



36_20060815183954_731.jpg





Csibe



Szólj hozzá: Gasztronómiai fórumunkhoz: Sonkás-gombás Tortilla


A hír támogatója:

Minden ami Internet -> MCOnet Hungary: www.mconet.hu


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.