2008. 12. 26. - 10:03

Szilveszteri menüajánlat: Gyöngybabos virsli

Készülődjünk a szilveszterre! Szilveszteri recept ötletek. Próbálja ki!
--> Még több szilveszteri recept!

Gyöngybabos virsli
----------------------------------

Hozzávalók 4 személyre:

20 dkg fehér gyöngybab
20 dkg spenót
1 gerezd fokhagyma
20 dkg apró virsli
4 dkg vaj
1 csipet őrölt szerecsendió



Előkészítés: A babot előző nap beáztatjuk vízbe. Főzés előtt leöblítjük, majd bő sós vízben megfőzzük. Amíg fő a bab, megtisztítjuk, megmossuk, és leforrázzuk a parajt. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. A virslit felkarikázzuk.

Elkészítés: A vajat felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a fokhagymát. Amikor a bab már puha, és nincs rajta sok lé, belekeverjük a megfuttatott fokhagymát, a forrázott parajt és a Sózzuk, borsozzuk, és szerecsendióval ízesítjük. Néhány percig forraljuk, és amikor megfőtt a virsli, tálaljuk.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: másnap
1 adag: 355 kcal

Étterem Online


Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.