2010. 05. 07. - 18:12

Tavaszváró parázspartyk

Tavaszváró parázspartyk
Pár ezer évvel ezelőtt egy darab hús esett bele a tűzbe, és a ropogós, ízes hús rendkívüli hatást tett ősünkre, maradandó élményt nyújtva számára. A kezdeti próbálkozások után a nyílt tűzön történő sütés alapvető módszere lett a nyersanyagok elkészítésének. Az ősi sütési mód napjainkban grillezés, illetve barbecue néven újra meghódította a világot. A barbecue kifejezés az Egyesült Államokból származik, és a roston sütéssel, grillezéssel készült ételekre használjuk.

A cikket Habik Csaba a Vidék Íze fotóművészének fényképei teszik izgalmassá. Köszönet érte!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.