2010. 05. 11. - 06:00

Tigris étterem

Tigris étterem
A Tigris étterem hitvallása: "A magyar konyha hagyományos ízeinek megőrzése, a legújabb konyhatechnológia alkalmazása mellett,  formabontó  tálalással társítva"
A hagyományok tisztelete már ételeink elnevezésénél megmutatkozik: mindenki által ismert, könnyen értelmezhető fogások sorakoznak étlapunkon.
A Tigris étterem hitvallása: "A magyar konyha hagyományos ízeinek megőrzése, a legújabb konyhatechnológia alkalmazása mellett,  formabontó  tálalással társítva"
A hagyományok tisztelete már ételeink elnevezésénél megmutatkozik: mindenki által ismert, könnyen értelmezhető fogások sorakoznak étlapunkon. Ételeink elkészítéséhez kizárólag tartósítószertől mentes, friss fűszernövényeket, friss zöldségeket és gyümölcsöket valamint kiváló minőségű húsokat használunk.

Tigris étterem

Füstölt ételeink optimális ízhatását saját füstölő berendezésünkkel, házilag érjük el. A körítésnek, tölteléknek használt lekvárok friss gyümölcsből szintén konyhánkban készülnek. A hagyományos fehér liszt felhasználását a legmodernebb természetes sűrítő- és emulgeáló anyagokkal váltjuk ki, illetve az erre használatos legmodernebb konyhai gépek (Thermomix, Thermowhip, Pacojet) is alkalmazásra kerülnek.

Tigris étterem

Éttermünk egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy vendégeink a Gere Pincészet borait akár több régebbi, már csak ritkán fellelhető évjáratból is hozzákóstolhassák ételeinkhez. Gere Attila személy szerint igen fontosnak tartja, hogy pár száz vagy pár ezer palackos, kis szériás tételei is minél szélesebb körhöz jussanak el és az ínyenc fogyasztó fehér asztal mellett kóstolhassa meg eme különlegességeket.
Borlapunkon a Gere Pincészet borai mellett arra érdemes, jeles hazai pincészetek borait is kínáljuk Önöknek.

Tigris étterem

Kapcsolat:
Cím:
1051 Budapest, Mérleg u. 10.
E-mail: info@tigrisrestaurant.hu
Tel: +36 1 317 3715
Fax: +36 1 411 0355
Forrás: www.tigrisrestaurant.hu

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.