2021. 01. 19. - 10:35

Az intelligens fogkefe tudja, mennyire dolgoztunk jól

Az intelligens fogkefe tudja, mennyire dolgoztunk jól

A mai fogászati eszközök jóval többet tudnak, mint csupán alaposan megtisztítani a fogakat. Egy ilyen egyedi fogkefe mutatkozott be legutóbb a 2021-es CES technológiai kiállításon Las Vegasban.

Jóval több eszköz van egy mai okos fogkefe „kezében” annál, hogy a lehető legjobban megmoshassuk a fogainkat a segítségével. Olvasd el: 10 másodperc a fogak takarítása a fejlett fogtisztító számára
 
A CES 2021 technológiai kiállításon most kiderült: még mindig tudnak a gyártók újat mutatni.
 
A tárlatot minden esztendőben megrendezik Las Vegasban január elején – s itt sorakoznak fel azok a kulcsfontosságú cégek, akik a legújabb technológiai vívmányokkal rukkolnak elő. Olvasd el: Mit tud? J-alakú fejjel készítettek fogkefét
 
Bár az eseményt idén virtuálisan tartották meg, minden lényeges újdonságot megtekintettek az érdeklődők.
 
Megérkezett a legújabb okos fogkefe - figyeli, elég jól mossuk-e a fogunkat
Megérkezett a legújabb okos fogkefe - figyeli, elég jól mossuk-e a fogunkat
 
Köztük van a Philips Sonicare Prestige 9900 elnevezésű fogkeféje, melyet szenzorokkal láttak el, hogy detektálja, milyen erővel nyomjuk a kefét a fogainkra fogmosás közben, mekkora nyomást fejtünk ki, s milyen mozdulatokat teszünk. Ennek alapján dönti el, valóban jól megtisztítottuk-e a fogakat.
 
Ha ugyanis egy kissé jobban rájuk nyomjuk a fogkefét – ami az ínyt irritálhatja, a fogakat pedig érzékenyebbé teheti -, az új intelligens eszköz automatikusan beállítja a rezgések intenzitását a kompenzáció érdekében.
 
Az okos fogkeféhez természetesen applikáció is tartozik.
 
A Prestige szinkronban van a Sonicare alkalmazással, hogy valós idejű útmutatást nyújtson a fogmosás során.
 
Az eszközt 2021 áprilisától kínálják majd azoknak, akik szívesen használnának ilyet – az árát azonban még nem jelentette be a gyártó.
 
 
László Adrienn
 
 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.