2022. 08. 24. - 15:14

Hamarosan mesterséges intelligenciával mosunk fogat

Hamarosan mesterséges intelligenciával mosunk fogat
A mesterséges intelligencia egyre inkább mindennapossá válik az életünkben és a telefonunktól kezdve az otthonunkig mindenbe beszivárog. Így nem meglepő, hogy a fogkefék is kezdik használni a mesterséges intelligenciát, hogy jobb élményt nyújtsanak a fogmosás során.
Az Oral-B iO Series 9 fogkefe egy ilyen termék, amely az MI-t használja a fogmosási technika javítására. A fogkefe beépített Bluetooth funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egy 3D-s térképen megmutassa a fogmosási területet és útmutatást ad, hogyan javíthatod a technikádat a legjobb eredmény érdekében.
 
 
Ez az MI marketingbónusz lehet az, amire az elektromos fogkefék márkáinak szüksége van ahhoz, hogy megkülönböztessék magukat a versenytársaktól.
 
MI-vel szerelik fel az elektromos fogkeféket
 
Más márkák is megkezdték saját elektromos fogkefék piacra dobását, a legjelentősebb a Philips Sonicare fogkefe. Ez a fogkefe Bluetooth technológiával és egyéb funkciókkal van felszerelve, amelyek közé személyre szabott fogmosási javaslatok tartoznak.
 
 
Eddig úgy tűnik, hogy a mesterséges intelligencia sikeres marketingeszköz az elektromos fogkefék számára. Hogy ez a jövőben is így lesz-e, az még nem derül ki, de egyelőre úgy tűnik, hogy ez a trend csak növekedni fog.
 
 
 
H.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.