2022. 08. 18. - 10:50

MI segít elemezni a röntgenfelvételeket

MI segít elemezni a röntgenfelvételeket

A fogászati ellátás során a megfelelő eszközök megléte elengedhetetlen. Az Overjet egy ilyen eszköz, amelyet arra terveztek, hogy megszüntesse a röntgenfelvételek értelmezésének szubjektivitását és javítsa a betegellátást.

Az Overjet-et országszerte nagy fogászati szervezetek használják. A szoftver automatikusan elemzi és kommentálja a röntgenfelvételeket. Ez az elemzés több információt ad a fogorvosoknak, hogy a kezelési lehetőségekről beszélhessenek a páciensekkel.
 
 
Emellett, a mesterséges intelligenciával működő Overjet a digitalizált röntgenfelvételek sokaságát elemezhető adatokká alakítja át. Az elemzés hihetetlenül átfogó. Képes a szuvasodások felismerésére és körülhatárolására, segít a parodontális betegségek diagnózisában is.
 
Overjet segít elemezni a röntgenfelvételeket
 
Ez az új MI alapú szoftver felbecsülhetetlen értékű eszköz a fogorvosok számára, akik azon dolgoznak, hogy a lehető legjobb ellátást nyújtsák pácienseiknek.
 
 
Az Overjet segítségével a fogorvosok minden eddiginél átfogóbb ellátást biztosíthatnak. Ennek az innovatív szoftvernek köszönhetően mindannyian bízhatunk a mosolyunkban.
 
 
 
H.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.