2021. 10. 14. - 09:50

Mesterséges intelligencia költözött az Oral-B fogkefébe

Mesterséges intelligencia költözött az Oral-B fogkefébe

Immár hazánkban is elérhetővé vált az Oral-B vadonatúj fejlesztése. A fogkefe csúcstechnológiás, mesterséges intelligenciával és forradalmi mágneses technológiával működik.

Valóságos forradalmi újítással állt elő a fogtisztító termékek terén élen járó Oral-B. Az új Oral-B Io elektromos fogkefe csúcstechnológiás fejlesztés, melynek megjelenését számos kutatás előzte meg: 6 éven át dolgoztak rajta a P&G szakemberei, fogászok bevonásával.
 
Keveredik benne a technológia és a dizájn, de legkiemelkedőbb jellemzője, hogy egészen újszerű teljesítményt nyújt és valódi élménnyel gazdagítja felhasználóját. Olvasd el: Az intelligens fogkefe tudja, mennyire dolgoztunk jól
 
Mágneses meghajtással szerelték fel, emiatt nem okoz súrlódást a kefe, az energia pedig a sörték hegyére kerül. Mikrorezgésekkel tisztítja hatékonyan és hang nélkül a fogakat, a tökéletes munka már fogmosás közben is érzékelhető.
 
Az új fogkefe csúcstechnológiás fejlesztés mesterséges intelligenciával
Az új fogkefe csúcstechnológiás fejlesztés mesterséges intelligenciával
 
A klinikai teszteléskor kiderült: a mágneses technológiának hála ez a módszer közel 50 százalékkal több lepedéktől szabadítja meg a fogakat, mint a hagyományos fogmosás. Precíz fogtisztítást biztosít a nehezen hozzáférhető részeken is.
 
Amellett azonban, hogy igen pontos és hatékony munkát végez, az Oral-B Io afféle házi fogorvosként is szolgál. Mesterséges intelligencia van beleépítve, amely rögzíti a fogmosásokat, sőt hét különböző mosási módot biztosít. A fogkefe interaktív kijelzővel rendelkezik, így a funkciók között könnyen lehet váltani.
 
Ellátták intelligens nyomásérzékelővel is, amely túl erős vagy túlságosan gyenge nyomás esetén figyelmeztet.
 
Az Oral-B Io-hoz tartozó applikáció háromdimenziós funkcióval bír, amely nyomon követi a fogfelszínt és helyzetérzékelőkkel is rendelkezik, így a száj minden szegletét szemmel tartja és jelzi, ha valahol hanyagul végeztük a száj- és fogápolást. A precíz fogmosás tehát garantált.
 
 
L.A.
 
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.