2018. 05. 13. - 11:12

Érdemes elhagyni az alkoholt

Érdemes elhagyni az alkoholt
Rengeteg tudományos vizsgálat igazolja, hogy az alkohol rendkívül ártalmas, ennek ellenére sokan rendszeresen fogyasztják. Vajon mi történik, ha valaki teljesen elhagyja?
Számos történet kering az interneten olyan emberekről, akik felhagytak az ivással. Érdekes, hogy nemcsak az időseken, hanem a fiatalokon is nyomot hagy maga után az ital. Egy Jelly Devote nevű svéd lány jó néhány évvel ezelőtt rengeteget bulizott és megállás nélkül ivott. Volt, hogy akár heti három-négy alkalommal. Később azonban ráébredt, hogy ez nem helyes ezért kevesebbet járt el.  
 
Jelly Devote
Érdemes elhagyni az alkoholt
 
Az idáig vezető út azonban nem volt egyszerű a számára. Az alkohol mellett ugyanis egészségtelenül étkezett és meghízott. Később rájött, hogy életmódot kell váltania. Elkezdett normálisan étkezni, az üdítőt vízre cserélte, az egészségtelen kajákat pedig egészségesre. Mintegy 15 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg és bomba formában van, ráadásul rendszeresen tornázik. 
 
Érdemes Jelly történetén elgondolkodni, hiszen az alkohol köztudottan hizlal a számos káros hatása mellett.
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.