2022. 08. 18. - 11:05

MI inspirálta HOPE, a fogyókúrás edző

MI inspirálta HOPE, a fogyókúrás edző

A fogyás ijesztő feladat lehet, de egy digitális fogyókúrás edző segítségével sokkal egyszerűbbé tehető.

A Hope egy mesterséges intelligencia inspirálta, digitális fogyókúrás edző, amely segít a tagoknak abban, hogy egy 12 hetes program keretében elérjék az összes fogyási mérföldkövet.
 
 
Egyszerű teendőlistát készít, hogy a tagoknak segítsen a pályán maradni és az anonimizált fogyási eredmények alapján megjósolja a fogyási céljaikat. A gépi tanulás és további elemzések révén a Hope bővíteni fogja tudását és funkcióit, ahogy egyre több tag kapcsolódik hozzá, személyre szabottabb tanácsokat nyújtva.
 
Hope segít a diétában
 
A Hope kezdetben a nagy súlycsökkentési célokat ésszerű mérföldkövekre bontja, amelyek 12 hét alatt elérhetők, így inspirálva a tagokat, amíg el nem érik végső fogyási céljaikat.
 
 
Ha tehát egy kis segítségre vágyik, hogy végre leadja azt az utolsó pár kilót, akkor a Hope a tökéletes digitális fogyókúrás edző az Ön számára, segítségével bárki lefogyhat, magabiztosnak és egészségesnek érezheti magát!
 
 
 
H.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.