2022. 08. 24. - 14:00

Tápláló menüsorokat készít a mesterséges intelligencia

Tápláló menüsorokat készít a mesterséges intelligencia
A mesterséges intelligenciát alkalmazó, megfizethetőbb, táplálóbb és helyi ételek összeállításához használható iskolai ebédmenü tervező fontos eszköz az iskolák számára, hogy javítsák étkezési programjaikat.
A School Menu Planner (SMP) PLUS egy ingyenes online platform, amely segít az iskoláknak olyan menük összeállításában, amelyek megfizethetőek és táplálóak.
 
A mesterséges intelligencia segítségével az SMP PLUS képes optimalizálni az ételeket, hogy a helyi alapanyagokat a lehető legjobban felhasználja és csökkentse a költségeket.
 
 
Az étlaptervezés az egyik legfontosabb tényező, amely nemcsak a költségeket, hanem az étkezés minőségét és a program helyi gazdaságra gyakorolt gazdasági hatását is meghatározza. A jól megtervezett étlapok segítségével az iskolák egészségesebb és megfizethetőbb ételeket szolgálhatnak fel, miközben a helyi vállalkozásokat és mezőgazdasági termelőket is támogatják.
 
Jobb ételeket kínál az SMP
 
Az SMP PLUS megkönnyíti az iskolák számára a tápláló és megfizethető menük összeállítását, mivel rengeteg forrást kínál, beleértve recepteket, táplálkozási információkat és tippeket a helyi alapanyagok felhasználásához.
 
 
Az SMP PLUS értékes eszköz az iskolák számára, amelyek javítani szeretnék ebédprogramjaikat. A platform mesterséges intelligencia képességei segítenek az iskoláknak olyan étlapokat készíteni, amelyek egyszerre táplálóak és megfizethetőek.
 
 
 
H.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.