2009. 04. 06. - 08:18
Aranyérmes lett a füredi Anna Grand gasztrocsapata

A március 28-án Pápán megrendezett Villa Classica Szakács Gálán a balatonfüredi Anna Grand Hotel csapata aranyérmet szerzett.
Aranyérmes lett a füredi Anna Grand gasztrocsapata
A szálloda csapattagjai: Szíjártó Balázs mesterszakács, Tóth Gyula mesterszakács és Varga Zsuzsanna, cukrász voltak.
A nyertes ételsorunk:
Előétel: füstölt sonkapraliné lilahagyma zselékocsonyával, salátarozettával, snidlinges mustárszósszal.
Leves: tárkonyos zöldbableves vadnyúlpörkölttel töltött derelyével.
Főétel: rozmaringos báránycsülök Tihanyi Rose báránypecsenyelével, gabonásrétes variációval.
Desszert: Füredi must mignon, szeder öntettel.
A zsűriben részt vett Balai Attila, az Anna Grand Hotel**** Wine&Vital séfje is, akit a napokban az eddigi színvonalas és elhivatott szakmai munkája és sikerei elismeréseként a SZÖVETSÉGI ZSűRITAG ÉRDEMÉREM kitüntetésében részesítették a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnökség ülésén Budapesten.
Forrás: turizmusonline.huSzóljon hozzá a fórumon! forum.mconet.biz