Hotel Silver ajánlata - Milyen ételhez milyen bort fogyasszunk?

Az általában könnyű hideg előételekhez reduktív technológiával készült könnyű, „hideg" gyümölcsös illatú és ízű , vékony testű fehérborok illenek legjobban. Ilyenek főleg rizlingek chardonnay-k, sauvignon blanc-ok.
Levesekhez általában nem illesztünk bort. Persze itt is vannak kivételek, markánsabb vagy tartalmasabb krémleveshez kellően hűtve( 10-12 fokon) valamilyen rose bort ajánlhatunk
Húslevesekhez száraz határozott, de nem durva savú fehér borok és nem túl csersavas vörös borok képezik az ideális ízhatást.
Desszertekhez édes, illatos félédes vagy édes fehér és vörösbor de az édes pezsgő egyaránt illik.
Gyümölcsökhöz félédes vagy édes fehér vagy vörösbor illik.
Az étkezések befejezése után a kávé mellé 2-4cl valódi konyak vagy whisky javasolható.
Hotel Silver további receptajánlatai!
Szobafoglalás - kattintson ide!
Szólj hozzá a Hotel Silver - Hajdúszoboszló fórumon!:
Hotel Silver**** Hajúszoboszló
