2009. 04. 30. - 14:15

Itallexikon 4.

Itallexikon 4.

Itallexikonunk következő részében a röviditalok világába nyerhetünk betekintést.

 

RUMOK

A rumkészítés alapanyaga a melasz, amely a cukorgyártás mellékterméke.A melaszt erjesztik majd desztillálják. A fehér rumot  világos kőrisfahordókba pihentetik, a barna rumot sötét fahordóban érlelik.

Portorico rum, Havanna Club rum, Bacardi fehér rum, Bacardi barna rum

 

rum

Tengerészek itala

GINEK

Angliából származó boróka jellegű gabonapálinka. Desztilálással készítik  gabonából,főként rozsból és árpából, legtöbbször érlelés nélkül palackozzák.

Gordon's Gin, Beefeater Gin

 

my-gin

Angol borókapálinka

TEQUILÁK

Mexikói agavépálinka. Desztiláció után több évig tölgyfahordóban érlelik.

Olmeca, Tequila Sierra Silver, Tequila Sierra Gold

 

tequila_-726505

Mexikói agavépálinka

VODKÁK

Orosz nemzeti ital, gabonakeverékből vagy burgonyából készítik erjesztéssel, majd lepárlással és finomítással.

Smirnoff vodka Red, Absolut vodka, Keglevich vodka

 



Szólj hozzá a Hotel Silver - Hajdúszoboszló fórumon!:

MCOnet Fórum


Szobafoglalás - kattintson ide!

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.