2009. 04. 20. - 10:23

Joghurtos zöldfűszeres pácban érlelt csirkecombfilé

Joghurtos zöldfűszeres pácban érlelt csirkecombfilé
A Hotel Silver Hajdúszoboszló receptajánlata: Joghurtos zöldfűszeres pácban érlelt csirkecombfilé

Próbálja ki!
Hotel Silver további receptajánlatai!

Hozzávalók 4 személyre:80 dkg csirke combfilé, 40 dkg natur joghurt, friss zöldfűszerek apróra vágva(snidling, kapor, menta, petrezselyemzöld), só, 1db citrom leve és héja, ételízesítő, olíva olaj, frissen őrölt bors, 20 dkg vegyes zöldség, liszt, csontlé.

A csirkecombot fűszerezzük, kevés olíva olajjal meglocsoljuk és a citromos zöldfűszerekkel elkevert joghurttal összeforgatjuk. Legalább 1-2 napig hűtőben állni hagyjuk. A beérett húst kevés karikázott vegyes zöldséggel együtt 180 fokos sütőben 30-40 perc alatt készre sütjük.

A visszamaradt levet kevés liszttel megszórjuk és 1dl csontlével felöntve kiforraljuk, leszűrjük. Ezzel a mártással és hozzáillő körettel tálaljuk. pl.:Falafell, párolt zöldség.

 

Szobafoglalás - kattintson ide!
Szólj hozzá a Hotel Silver - Hajdúszoboszló fórumon!:
Hotel Silver**** Hajúszoboszló MCOnet Fórum

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.