2009. 03. 27. - 13:26

Sajttal töltött padlizsán mandulamorzsában sütve

Sajttal töltött padlizsán mandulamorzsában sütve

A Hotel Silver Hajdúszoboszló ajánlata: Sajttal töltött padlizsán mandulamorzsában sütve

Próbálja ki!
Hotel Silver további receptajánlatai!

Hozzávalók 4 személyre: 50dkg padlizsán, 8 dkg trappista sajt, 8dkg szeletelt mandula, só, 2db tojás, 12 dkg zsemlemorzsa,10 dkg liszt, fehérbors, étolaj a sütéshez

A padlizsánt nyitott szeleteléssel szeleteljük (1cm vastag szeleteket vágunk amiket ezután középen megvágunk, hogy könyvszerűen kinyitható legyen).A vékonyra szeletelt sajtokkal ezeket a kis zsebeket betöltjük és fűszerezzük ,legalább 10 percig állni hagyjuk. A fűszerezés után jól összenyomkodjuk és a keletkező folyadékot papírtörlővel felitatjuk. Mandulával elkevert zsemlemorzsával bepanírozzuk, és bő olajban sütjük. Köretként párolt rizst adhatunk hozzá.

 

Tipp- milyen ételhez milyen bor fogyasszunk?

 



Szólj hozzá a Hotel Silver - Hajdúszoboszló fórumon!:
Hotel Silver**** Hajúszoboszló MCOnet Fórum



 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.