Sajttal töltött padlizsán mandulamorzsában sütve

A Hotel Silver Hajdúszoboszló ajánlata: Sajttal töltött padlizsán mandulamorzsában sütve
Próbálja ki!
Hotel Silver további receptajánlatai!
Hozzávalók 4 személyre: 50dkg padlizsán, 8 dkg trappista sajt, 8dkg szeletelt mandula, só, 2db tojás, 12 dkg zsemlemorzsa,10 dkg liszt, fehérbors, étolaj a sütéshez
A padlizsánt nyitott szeleteléssel szeleteljük (1cm vastag szeleteket vágunk amiket ezután középen megvágunk, hogy könyvszerűen kinyitható legyen).A vékonyra szeletelt sajtokkal ezeket a kis zsebeket betöltjük és fűszerezzük ,legalább 10 percig állni hagyjuk. A fűszerezés után jól összenyomkodjuk és a keletkező folyadékot papírtörlővel felitatjuk. Mandulával elkevert zsemlemorzsával bepanírozzuk, és bő olajban sütjük. Köretként párolt rizst adhatunk hozzá.
Tipp- milyen ételhez milyen bor fogyasszunk?
Szólj hozzá a Hotel Silver - Hajdúszoboszló fórumon!:
Hotel Silver**** Hajúszoboszló