Vendéglátás Silver színvonalon

A hajdúszoboszlói Hotel Silver az elmúlt esztendőkben elért sikereit egy kiválóan összekovácsolódott, kitűnő vezetői gárdának köszönheti. Elhivatott szakemberek a maximumot nyújtva dolgoznak nap mint nap a az ide látogató vendégek elismeréséért, illetve a folyamatos fejlődés érdekében.
Molnár László vendéglátó igazgató szavaival élve: a Silver lehetőséget teremt minden vendéglátós szakembernek a bizonyításra, képességeinek felmutatására.
Molnár László 1994-ben kezdte pályáját egy híres debreceni szálloda éttermében teremfőnökként, majd nívós, szintén debreceni éttermekben folytatta üzletvezetőként. Vezetése alatt az egyik vendéglátóhely elnyerte Hajdú-bihar megye legjobb étterme címet. 2005 elején kínálkozott a lehetőség a Hotel Silver vendéglátófrontjának vezetésére.Egyértelmű, hogy a nagy szakmai kihívás volt az indok, amely alapján a Silver étterem élére állt.
A szálloda évről-évre bővül, fejlődik, ezáltal az érdeklődés is növekszik, így folyamatosan tartani kell megteremtett minőségi szintet. Molnár László 2007-től az Európai Borlovagrend és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Védnöki Táblát ellenőrző zsűrijének tagja.
Irányítása alatt 2007-ben a Silver étteremnek ítélték a Védnöki Táblát, amely a szakmaiság és a minőség garanciája, illetve 2008-ban jogosult lett a Fehér Liliom zászló használatára mert az audit során megfelelt a kiemelkedően higiénikusan működő étterem kategóriájának.
Tipp - gasztronómiai érdekességek!
Szólj hozzá a Hotel Silver - Hajdúszoboszló fórumon!:
Hotel Silver**** Hajúszoboszló
