2021. 01. 14. - 10:00

Saját rúzs készíthető az Yves Saint Laurent mesterséges intelligenciájával

Saját rúzs készíthető az Yves Saint Laurent mesterséges intelligenciájával

Mit szólnánk hozzá, ha teljesen személyre szabott rúzs árnyalatot készíthetnénk magunknak? Erre most meglesz a lehetőség – az Yves Saint Laurent ugyanis ilyen eszközt alkotott.

Azok után, hogy a 2020-as tárlaton a L’Oréal bemutatott már hasonlót, most, a 2021-es CES (Consumer Electronics Show) technológiai kiállításon mesterséges intelligenciával felturbózott eszközzel rukkolt elő az Yves Saint Laurent kozmetikai cége – amely mára szintén a L’Oréal tulajdona.
 
A márka Rouge sur mesure néven jelentette meg azt az ajakfestő eszközt, mely az YSL bársonykrém, matt felületű rúzspalettájából származó színes patronkészleteket használ. Olvasd el: Mesterséges intelligencia keveri az arcápoló krémet
 
Négy színcsaládból lehet választani: pirosakból, testszínekből, narancsos és rózsaszínes árnyalatokból.  Mindegyik három különféle hüvelyből áll, lehetővé téve, hogy végeláthatatlan variációkat készítsünk egyetlen érintéssel.
 
 
 
 
Ahogyan a legtöbb modern kütyü, ez az okos rúzs is applikációval és egyéb funkciókkal érkezik – ilyen például az „árnyalat stylist”, hogy segítsen külsőnkhöz igazítani a rúzsszíneket, vagy az „árnyalat-szekrény”, hogy el tudjuk menteni a kedvenc kreációinkat és inspirációinkat.
 
Okostelefonunk kamerájával számos rúzst ki tudunk próbálni, mintha viselnénk a színt, s ezt követően eldönthetjük, melyiket alkalmazzuk valójában.
 
Miután a színt megterveztük, a Bluetooth-kapcsolattal rendelkező eszköz „varázsol” és a kívánt árnyalat megjelenik az eszköz tetején, összekeverve a kért árnyalatokat.
 
A felső rész természetesen leválasztható, így az okos rúzst magunkkal tudjuk vinni a táskában is.
 
Az eszközt 299 dolláros áron tervezik kínálni (ami nagyjából 88 ezer forintnak felel meg) - jelenleg még csak előrendelésre van lehetőség.
 
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.