2019. 02. 10. - 13:01

Meghalt a világ legcukibb kutyája

Meghalt a világ legcukibb kutyája
Ugye te is emlékszel még Boo-ra, aki az internet nagy kedvence volt. Sajnos a közelmúltban szomorú hírt közölt gazdája. 
Boo a világ egyik legnépszerűbb kis kedvence volt, akit az elmúlt évek során több mint tizenhétmillióan követtek. Nemrég azonban kiderült, hogy örök álomra helyezte magát, ugyanis tizenkét év után meghalt. 
 
Boo
Meghalt a világ legcukibb kutyája
 
A szomorú hírt Irene Ahn, a kutyus gazdája osztotta meg a közösségi oldalán. Boo tulajdonosa úgy vélte, hogy a szomorúságba halt bele a kedvence, ugyanis két évvel ezelőtt elvesztette Buddy-t, aki a legjobb barátja volt. Ezt követően derült ki Boo-ról, hogy szívproblémája van. Egy csodálatos üzenetben köszönt el kutyusától a gazdi.

Boo egyébként még 2006-ban került Irene-hez, aki innentől kezdve hatalmas népszerűségnek örvendett és számos híresség és cég is felkereste őket. Ráadásul több könyv is megjelent róla és még a Virgin légitársaság kisállat nagykövete is volt. Ritka, hogy egy kutyus ilyen hírnévre tesz szert és még saját karrierje is lesz.
 
N.O.
 
 
 
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.