2012. 08. 30. - 06:54

Szabó Zsófinak fontos kutyája egészsége

Szabó Zsófinak fontos kutyája egészsége
Szabó Zsófi „nyári szünetét" lefoglalta a kutyanevelés. Pár hónapos agár kiskutyája ugyanis nagyon sok törődést igényel.
Zsófi komolyan veszi kutyusának egészségét és nagyon ügyel arra, hogy a köztük lévő kötelék a lehető leg szorosabb legyen. Mióta megkapta rengeteg időt tölt vele a szabadban, hosszú kilométereket futnak és sétálnak. Sok időt töltenek a Dunaparton és ha Zsófinak futni támad kedve a kutyus kilométereken át boldogan követi gazdáját.

Szabó Zsófi sokat sportol kutyájával

Ez nem is csoda, hiszen Szabó Zsófi kedvence fajtáját tekintve egy Whippet vagyis egy angol törpe agár. A whippet-ek jó izomzatú, erős fizikumú, elegáns megjelenésű kutyák. Fejük hosszú, szemük sötétbarna, füle kicsi, jellegzetes agárfül. Szinte minden színben előfordulnak, népszerű kutyák.

A whippet-ek nagyon értelmesek, jól taníthatóak és nagyon ragaszkodnak gazdáikhoz. Nagy mozgásigényük miatt, olyanoknak ajánlott akik sokat vannak velük a szabad levegőn, eljárnak a kutyákkal futni és nagyon ügyelnek a rendszeres testmozgásukra.

Szabó Zsófi kutyája a stáb kedvence
Szabó Zsófi kutyáját mindenki imádja


Szabó Zsófi számára nagyon fontos a kis Gyémánt, ezért még a Jóban Rosszban forgatásaira is magával viszi kis kedvencét. A kutyus már az első napon levette a lábukról a stáb tagjait így talán még az sem lehetetlen, hogy a kis Gyémántot a sorozat egyik epizódjában is játjuk majd.

-BT-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.