2016. 07. 25. - 11:00

Közvetlen járatok Rióba Budapestről!

Közvetlen járatok Rióba Budapestről!

Nem kell foglalkozni az átszállásokkal az olimpia idején: Rio de Janeiróba közvetlenül is el lehet majd jutni a magyar fővárosból augusztus folyamán.

Aki tervez kilátogatni a 2016-os olimpiai játékokra, az nagyon fog örülni a hírnek: augusztusban, a rendezvény időszakában közvetlen járatokkal is eljuthat a brazil fővárosba. Budapestről az Austrian Airlines indít Boeing 767-300-as gépeket, melyre turista és business jegyek egyaránt válthatók.

Nincs átszállás, a cél egyenesen Rio de Janeiro, ahová három időpontban lehet majd elrepülni: 2016. augusztus 4-én, augusztus 10-én és augusztus 16-án.

Budapestről Rióba közvetlen járattal

Budapestről Rióba közvetlen járattal is repülhetünk az Austrian Airlines-szal

 

Természetesen visszafelé is érvényes a dolog, haza augusztus 10-én, 16-án és 22-én lehet jönni az Austrian Airlines járataival.

A fenti járatpárokra a turistaosztályra váltandó, retúr jegyeknek 2310 euró/fő az ára, benne van az illeték is. A business felár 2100 euró/fő illetékkel együtt. Törzsutas pontokat itt is be lehet szerezni.

Ha turista osztályra vásárolunk jegyet, akkor 1 darab, 23 kilós feladott poggyászt vihetünk magunkkal, 1 darab 8 kilós kézi poggyászt és 1 kézi vagy laptoptáskát. A jegyhez jár a napszakhoz igazított meleg étel, valamint frissítők – kávé, sör, bor - több alkalommal.

Ha üzleti osztályra veszünk jegyet, 1 darab, legfeljebb 30 kilós feladott poggyászt vihetünk, 2 darab maximum 8 kilós kézipoggyászt és egy laptop táskát.

A business class catering magába foglalja a napszakhoz illő meleg ételt, frissítőket és több alkalommal felszolgált snack-et is. Az üléseket ezen az osztályon vízszintes ággyá lehet alakítani - adta hírül az MTI.

Fotó: austrian.com

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.