2021. 09. 19. - 08:00

Forradalmian új technológia – Jönnek az önálló pizza-kioszkok Amerikában

Forradalmian új technológia – Jönnek az önálló pizza-kioszkok Amerikában

Automatizált pizzakioszkok bevezetését tervezi egy startup cég 2021 őszére. A fogyasztók érdeklődése ugyanis egyre fokozódik az önálló „pizzakonyhák” iránt.

Lehetséges, hogy hamarosan bárki elkészítheti saját pizzáját egy kis bódé segítségével? Az önálló pizzakioszkot már létrehozta egy, Basil Street Pizza nevű startup, mely most összefogott a Celestica mérnöki vállalattal. 
 
A céljuk megfelelni a jelentős keresletnek, mely az automata pizzabódék iránt keletkezett az utóbbi időben. 
 
Az önálló pizzakioszkok bevezetését 2021 őszére tervezik országszerte az Egyesült Államokban.
 
A Celestica vezető szerepet tölt be a világ leginnovatívabb vállalatainak tervezésében, gyártásában és ellátási lánc megoldásaiban – árulta el a Basil Street. Vagyis, hatékony gyártási megoldásokat kínál a Basil Street innovatív, automatizált, téglasütős stílusú pizzakonyhái tömeges piaci bevezetéséhez és ahhoz, hogy ezeket az ország különböző pontjain forgalmazhassák. Olvasd el: Mesterséges intelligencia - Ötcsillagos ételeket főz a robotséf
 
Olasz stílusú, minőségi pizzát kínál a vadonatúj sütőtechnológiával működő pizzakioszk
Olasz stílusú, minőségi pizzát kínál a vadonatúj sütőtechnológiával működő pizzakioszk
 
„Mivel a kiskereskedelmi automatizálás Amerikában folyamatosan növekszik, országszerte megugrott a kereslet az automatizált pizzakonyha-egységek iránt” – mondta Deglin Kenealy, a Basil Street vezetője. A startupnak tehát biztosítania kellett, hogy gyártási folyamatai megfeleljenek az igényeknek, a keresletnek - a Celesticával kötött partnerség ezt lehetővé teszi.
 
A kezdeményezéssel az éttermi minőséget képviselő pizzák egy gombnyomással nagy tömegekhez juthatnak el.
 
A Basil Street 2020-ban hajtotta végre kísérleti programját - több államban telepített prototípus kioszkokat, melyeket a márka belső kutatási és fejlesztési csapata fejlesztett és finomított, Jeff Klemp vezetésével. Olvasd el: Bármi tökéletesre grillezhető - mesterséges intelligencia segítségével
 
A startup mérnöki megoldásokkal foglalkozó csapata a kategória legjobb, változatos témakör-szakértői csoportja - mindegyikük hosszú múltra tekint vissza a sikeres, fogyasztóbarát robotpiacok építése terén.
 
„Mivel az automatizált pizzakonyhák iránti tovább nő az érdeklődés, figyelembe véve kiskereskedelmi megoldásunk érettségét, itt volt az ideje, hogy a kategóriájában legjobb gyártási partnert keressünk” – mondta Klemp, utalva arra, hogy a Celesticával ideális partneri viszonyt kötöttek.
 
A Basil Street önálló pizzakioszkjaiban elsődleges értékként kezelik a minőséget és kényelmet. Olasz stílusú, vékony tésztás pizzakínálattal szolgálnak: lesz négysajtos, pepperonis és hónap pizzája is, mindegyik 6,95–14,95 USD (2000 - 4000 forint) közötti áron vásárolható meg.
 
A Basil Street összes pizzája a legfrissebb összetevőkből készül. Gyorsfagyasztják őket az íz és a frissesség megőrzése érdekében, mielőtt a megrendeléskor nagyjából 3 perc alatt elkészülnek.
 
A folyamathoz szabadalmaztatott, három elemből álló, nem mikrohullámú sütőt használnak.
 
A forradalmian új sütőtechnológia és a pizza minőségének kombinációja olyan készterméket hoz létre, amely valóban vetekszik a téglás sütőkkel rendelkező pizzériákéval – tudatták a startup képviselői.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.