2022. 01. 16. - 08:00

Intelligens technológia: egészségügyi állomás otthon

Intelligens technológia: egészségügyi állomás otthon

Bárki használhat a jövőben okostelefonos alkalmazással összekötött egészségügyi állomást saját otthonában – ezt biztosítja egy új találmány, amely a CES 2022 technológiai tárlaton mutatkozott be.

Január elején rukkolt elő vele a CES 2022 (Consumer Electronics Show) technológiai kiállításon Las Vegasban, de már népszerűsíti is különleges találmányát a Withings vállalat. 
 
A Body Scan otthonunkban használható egészségügyi állomás okosmérleggel van felszerelve és okostelefonos alkalmazással is összeköthető. 
 
Lehetővé teszi, hogy proaktív módon nyomon kövessük egészségünket a testösszetétel, a pulzusszám és az érrendszer életkor szerinti monitorozásával. A rendszer coachingot, szakorvosokat és személyre szabott, holisztikus terveket is kínál okostelefonos alkalmazásán keresztül. Olvasd el: Szól a telefon a gyógyszer miatt
 
Technológia - Okostelefonos alkalmazással összekötött egészségügyi állomás vált valóra
Technológia - Okostelefonos alkalmazással összekötött egészségügyi állomás vált valóra
 
A fogantyúba ágyazott, fejlett érzékelők képesek letapogatni a törzset, a karokat és a lábakat, pontos képet adva ezzel a testösszetételről és az általános edzettségről. Olvasd el: Mesterséges intelligencia a rejtett szívbetegségek felderítésére
 
A Body Scan elárulja a precíz testsúlyt, beszámol a szegmentális testösszetételről és szív egészségéről. Egyetlen, erős üveg platformmal rendelkezik, négy súlyérzékelővel és 14 ITO elektródával látták el. 
 
Emellett négy rozsdamentes acél elektródát tartalmaz egy visszahúzható fogantyúban - a 6 elvezetéses elektrokardiogram (EKG) és a szegmentális testösszetétel elemzéshez. Az exkluzív technológia képes felmérni az idegek aktivitását is.
 
A Body Scan a vállalat tervei szerint már 2022 második felében elérhető lesz.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.