2022. 01. 03. - 09:40

Mesterséges intelligencia – Érkezik a dupla sütő és az intelligens recepttár

Mesterséges intelligencia – Érkezik a dupla sütő és az intelligens recepttár

Január 5-én indul a 2022-es CES elektronikai show Las Vegasban, ahol az LG legújabb főzőkészülékeit is bemutatja – intelligens receptárral együtt.

Ahogyan már évek óta minden esztendő elején, 2022-ben is megrendezik Las Vegasban a világraszóló technológiai kiállítást (Consumer Electronics Show – CES), melyen az LG ezúttal különleges technológiai meglepetésekkel szolgál majd.
 
A vállalat már december 29-én jelezte: előrukkol a tárlaton az LG InstaView Double Oven Range dupladütővel és Over-the-Range mikrohullámú sütővel.
 
Nemcsak fokozott kényelmet nyújt az új technológia - mesterséges intelligenciát is használ.
 
A Double Oven Range duplasütő LG InstaView technológiával rendelkezik, mely lehetővé teszi a felhasználók számára a készülék belsejébe való betekintést – ehhez egyszerűen kétszer kell kopogtatni az üvegen, megvilágítva a belső teret anélkül, hogy kinyitnánk az ajtót és kiengednénk a forró levegőt. Olvasd el: Mesterséges intelligencia - Még babakocsit is mozgat a négykerekű robot
 
Mesterséges intelligencia és új technológiai megoldások segítik a főzést
Mesterséges intelligencia és új technológiai megoldások segítik a főzést
 
Az új sütőcsalád az LG ProBake konvekciós technológiáját használja fel a gyors és alapos főzéshez, előmelegítés nélkül - így minden alkalommal finom, egyenletesen elkészített ételeket készít.
 
A ProBake pontos hőmérséklet- és légáramlás-szabályozásával rövidebb főzési időt biztosít, a sütő Air Fry és Air Sous Vide üzemmódjainak kulcsfontosságú összetevője.
 
A rendkívüli konyhai páros másik fele, az LG Over-the-Range Microwave Oven mikrohullámú sütő szabadalmaztatott Steam Cook technológiát alkalmaz - ezzel lédúsabb, egészségesebb és ízletesebb ételeket készíthet.
 
A prémium kategóriás mikrohullámú sütőben Slide-out ExtendaVent technológia csökkenti hatékonyan a füst és a megmaradó szagok jelenlétét a konyhában. EasyClean belsejének köszönhetően a sütőt egyszerű tisztán tartani – erről a fejlett bevonat gondoskodik, mely  megakadályozza az ételek és a zsír letapadását. A tisztítás egyszerűen nedves ruhával megoldható. Olvasd el: Háztartási és fertőtlenítő robotot is bemutattak a CES 2021-en
 
A 2022-es újdonság, az LG ThinQ Recipe szolgáltatás teljesebb és kényelmesebb felhasználói élményt biztosít, mivel az LG (és partnerei) valamennyi intelligens konyhai szolgáltatását és tartalmát egy helyen teszi elérhetővé.
 
Az LG együttműködött a bostoni székhelyű Foodspace Technology-val, mely mesterséges intelligenciával foglalkozik – így a ThinQ Recipe alkalmazás az LG időtakarékos Scan to Cook funkcióját is integrálja: egyes fagyasztott ételekhez beolvassa és elküldi a főzési útmutatót.
 
A vállalat mesterséges intelligencia ügyfélszolgálati megoldása - a Proactive Customer Care - az intuitív ThinQ alkalmazásból is elérhető.
 
Mesterséges intelligencia és mély tanulási technológia segítségével elemzi a termék teljesítményadatait. A Proactive Customer Care hasznos figyelmeztetéseket és karbantartási tippeket küldhet a felhasználóknak, ezzel elősegítve, hogy sütőik optimálisan működjenek.
 
A 2022-es LG InstaView termékcsalád a ThinQ Recipe alkalmazással január 5-től lesz látható az LG virtuális kiállítási standján a CES 2022 tárlaton.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.