2023. 04. 17. - 09:35

Mesterséges intelligencia - Így dolgozik az automata robotmasszőr!

Mesterséges intelligencia - Így dolgozik az automata robotmasszőr!

Robotmasszőrrel állt elő az egyik ismert robotgyártó. A Flexiv teljesen automatikus masszírozó alkalmazást fejlesztett ki Rizon 4 robotjához.

Robotmasszőrt alkotott az általános célú robotikai megoldásokat készítő Flexiv cég. Teljesen automatikus masszírotó alkalmazást fejlesztett ki, amely Rizon 4 robotjához csatlakoztatható.
 
A robotot a mesterséges intelligencia, a számítógépes látás és az erő visszacsatolása vezérli. A cég szerint tökéletesen olyan masszázst nyújt, mint az ember.
 
A robot puha szilikon masszírozó eszközzel rendelkezik, amely a hát bizonyos területeit vagy általában nagyobb területeket céloz meg és pontosan utánozza a Tui Na során általánosan használt mélynyomású sikló löketet, vagy ismertebb nevén a kínai mélyszöveti masszázst. Olvasd el: Már klinikai vizsgálaton a vadonatúj masszázsrobot
 
Mesterséges intelligencia - Így dolgozik az automata robotmasszőr!
Mesterséges intelligencia - Így dolgozik az automata robotmasszőr!
 
Köszönhetően a világszínvonalú, 0,03 newtonos erőérzékenységnek, a 3D számítógépes látásintegrációnak és a szabadalmaztatott MI-rendszernek a Flexiv masszőrje automatikusan be tudja állítani magát, így mindig optimális masszázsélményt kínál.
 
A robot képes érzékelni a környezetét tapintáson és látáson keresztül. A Flexiv masszázsalkalmazása tehát nemcsak teljesen biztonságos, hanem személyre szabott masszázst is nyújt bármilyen formájú és méretű ember számára - mindezt automatikusan.
 
A masszázs minőségére sem lehet panasz, hiszen a robot soha nem fárad el, nem terelődik el a figyelme és nem szenved el sérülést. Ez garantálja a következetességet és kiküszöböli a képességbeli eltéréseket.
 
„Úgy véljük, a robotika a jövőben a mindennapi élet szerves részét képezi majd és demokratizálja a jelenleg költséges szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Remélem, egy napon robotmasszőrünk minden klinikán, gyógyfürdőben, edzőteremben és egészségklubban elérhető lesz, életképes alternatívát nyújtva a hagyományos masszázsokra” – mondta el Yunfan Gao, a Flexiv marketing igazgatója. Olvasd el: Titkos robottípus készül a háztartási feladatok elvégzésére
 
 
Hozzátette: céljuk a robotmasszázs  általánossá tétele, melynek során csökkentik a költségeket, miközben növelik az elérhetőségét.
 
Az emberek ma már gyakorta vesznek ételt vagy italt automatából – a cég abban bízik, hogy ez a hozzáállás a robotmasszázs esetében is elterjedtté válhat.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.