2023. 03. 17. - 09:50

Mesterséges intelligencia - Új vendéglátó robot érkezik a piacra

Mesterséges intelligencia - Új vendéglátó robot érkezik a piacra

Megnövelt kapacitással és jobb felhasználói élménnyel nyújt segítséget a Bear Robotics új vendéglátó egysége, a Servi Plus robot.

A vendéglátó robotok megújítójának is tartják az amerikai Szilícium-völgyben működő Bear Robotics vállalatot, mely most piacra dobta Servi Plus néven legújabb robotját.
 
A vendéglátó robot megnövelt kapacitású, jobb felhasználói élményt ad és az iparág legsimább felfüggesztési technológiáját kínálja, amellyel alkalmas folyadékszállításra és arra is, hogy megfelelően közlekedjen rámpákon.
 
A robot 40 kiló hasznos teherbírású, több mint 16 edényt képes elvinni. Komoly segítség lehet a vendéglátás munkafolyamat-automatizálása tekintetében. Olvasd el: Éttermi dolgozók helyébe léphetnek a robotok
 
Mesterséges intelligencia - Új vendéglátó robot érkezik a piacra
Mesterséges intelligencia - Új vendéglátó robot érkezik a piacra
 
Az újdonság a Bear Robotics híres Servi termékcsaládjának legújabb tagja – egy tökéletesebb megoldás olyan ismétlődő munkák elvégzésére, mint a rendelések felvétele, az edények felpakolása. Így a vendéglátó csapat ember tagjai a kivételes vendégélmények megteremtésére koncentrálhatnak.
 
Erős teherbírása mellett a Servi Plus az iparágban vezetőnek számító folyadékszállítási felfüggesztéssel rendelkezik - ez lehetővé teszi, hogy a különféle padlóburkolatokon, küszöbökön és a fogyatékkal élőknek kialakított rámpákon is áthaladjon.
 
Négy túlméretezett adagolótálcát képes szállítani, emellett állítható egyéni tálcakonfigurációkhoz. Olvasd el: Íme az első igazi robotkávézó
 
A Servi Plus számos vizuális és felhasználói élmény-fejlesztést is tartalmaz. Így például reszponzív LED-világítást a láthatóság és a kommunikáció érdekében, valamint egy pontmegjelenítési mátrixot az egyéni üzenetküldéshez.
 
„A termékcsaládunk ezen kiegészítésére egész cégünk nagyon büszke. Azt bizonyítja, hogy csapatunk képes együttműködni partnereinkkel és támogatni őket, azzal, hogy olyan termékeket hozunk a piacra, amelyek azonnal megfelelnek a működési igényeiknek” – mondta Juan Higueros, a Bear Robotics társalapítója és operatív igazgatója.
 
A Servi Plus megjelenésével a Bear Robotics új mércét állít fel a vendéglátás terén: az új termék zökkenőmentes szolgáltatást tesz lehetővé számos ágazatban, legyen szó étteremről, szállodáról, idősek lakóközösségéről, sportarénáról, vagy családi szórakozásról. A robot kiváló kollaboratív szolgáltatást nyújt a kezelők, alkalmazottak és ügyfelek számára.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.